uradi sam

Na kreativnoj radionici sami izradite uskrsni vijenac za stol ili vrata

Eventastic
26.03.2021.
u 13:53

Bit će osigurani alati i nije potrebno prethodno znanje (preporuka da polaznici budu stariji od 14 godina), a cijena radionice je 350 kuna

Ako ste u pandemiji počeli s uradi sam projektima, evo sjajne prilike da ovog Uskrsa oduševite najmilije vlastitim blagdanskim dekoracijama. Naime, počevši od 29.ožujka do 2. travnja, od 17 do 20 sati, Eventastic studio u svom prostoru, u Obrtničkom prolazu 1, organizira uskrsnu radionicu na kojoj ćete moći sami izraditi ukrasni vijenac za stol ili vrata.

Foto: Eventastic

U ovoj trosatnoj radionici stvorit ćete vlastiti vijenac koristeći svježe i suho sezonsko bilje .Na vama je da izaberete želite li dizajnirati klasični vijenac za stol ili vijenac za vrata.

Bit će osigurani alati i nije potrebno prethodno znanje (preporuka da polaznici budu stariji od 14 godina), a cijena radionice je 350 kuna. Ako želite, ovo kreativno druženje možete i pokloniti nekom dragom.

Foto: Eventastic

A ako želite rezervirati termin kao mala grupa prijatelja ili kolega, kontaktirajte info@eventastic.hr za alternativne datume i vremena.

Radionica će biti ograničena na broj od 5 polaznika po terminu u skladu s trenutnim epidemiološkim propisima. Biti će osigurano sve za sigurnu distancu, bezbrižan rad i ugodno druženje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije