srce doma

12 ideja za novu kuhinju - od lineranih do raskošnih s otokom

kuhinja
Living4Media
25.03.2021.
u 11:55

Za one koji ne žele bijelu kuhinju, a nisu spremni ni na tamnu nijansu, odličan su odabir bež nijanse koje, posebno u kombinaciji sa staklenim elementima, izgledaju veoma luksuzno

Kuhinje su u domu velika i dugoročna investicija. Stoga je pri odabiru i kupnji voditi računa, ne samo o kvaliteti materijala, već i dizajnu. Upravo je to jedan od razloga zašto su bijele kuhinje uvijek na vrhu liste najpopularnijih. Uvijek su u modi. I uz malu nadogradnju lako ih je osvježiti bez velikih ulaganja.

Foto: Emmezeta

Međutim, posljednjih godina sve su popularnije i tamnije kuhinje u sivim i smeđim tonovima koje djeluju vrlo profinjeno u prostoru. Za one koji ne žele bijelu kuhinju, a nisu spremni ni na tamnu nijansu, odličan su odabir bež nijanse koje, posebno u kombinaciji sa staklenim elementima, izgledaju veoma luksuzno. Mi smo izabrali 12 favorita, a na vama je da odaberete onu kuhinju koja se najbolje uklapa u vaš životni stil, i dakako, budžet.

kuhinja
1/11

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije