Naslovnica Interijeri Svijet noviteta

Na adventu morate probati kobasice bez aditiva

Uputili smo se u izvidnicu i imali smo što i vidjeti, a bome i okusiti! Da, domaće kobasice, i to više vrsta pečenih na roštilju, koje se služe sa slatkim senfom s medom, začinima i mješavinom gorušičina sjemena i naravno još nekim tajnim sastojcima iz vlastite proizvodnje
13. prosinca 2018. u 15:17 0 komentara 152 prikaza

Kobasice na adventu. Ne zvuči vam baš posebno? Čitajte dalje! Kobasice, prave kobasice, domaće, bez aditiva, pojačivača mirisa i okusa, bez umjetnih bojila, glutena i sa smanjenim udjelom soli. Zanimljivije? Još kad čujete da je sve to stvarno tako i kad vam vlasnik iskreno kaže da stvarno nije marketinški trik, već hoće za ljude raditi ili kako se spada ili nikako!

 | Autor :

Sad je već zanimljivo. Riječ je o već dobro poznatom brendu kojem se posebno veselimo svakog Adventa u Zagrebu – „Eat me“. Ovo godine odlučio je posebno razveseliti sve one kojima zazubice rastu još od lani i predstaviti se na dobro poznatoj lokaciji i to u novom ruhu. Naime, „Eat me“ kućica se sada nalazi i na Europskom trgu, još je bolja i zove se – „Old Barn by Eat me“.

Uputili smo se u izvidnicu i imali smo što i vidjeti, a bome i okusiti! Da, domaće kobasice, i to više vrsta pečenih na roštilju, koje se služe sa slatkim senfom s medom, začinima i mješavinom gorušičina sjemena i naravno još nekim tajnim sastojcima iz vlastite proizvodnje.

 | Autor :

A tek prilozi, domaće dinstano zelje pečeno na masti i špeku by Biba i grah salata začinjena bučinim uljem pripravljenim po obiteljskoj recepturi. Uz sve to služe se najbolja kuhana vina, bijeli silvanac i graševina, te crni merlot i portugizac, a nazdravlja se s Kurtaljevim Rose pjenušcem.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.