100 posto domaće

Na adventu morate probati kobasice bez aditiva

13.12.2018.
u 15:17

Uputili smo se u izvidnicu i imali smo što i vidjeti, a bome i okusiti! Da, domaće kobasice, i to više vrsta pečenih na roštilju, koje se služe sa slatkim senfom s medom, začinima i mješavinom gorušičina sjemena i naravno još nekim tajnim sastojcima iz vlastite proizvodnje

Kobasice na adventu. Ne zvuči vam baš posebno? Čitajte dalje! Kobasice, prave kobasice, domaće, bez aditiva, pojačivača mirisa i okusa, bez umjetnih bojila, glutena i sa smanjenim udjelom soli. Zanimljivije? Još kad čujete da je sve to stvarno tako i kad vam vlasnik iskreno kaže da stvarno nije marketinški trik, već hoće za ljude raditi ili kako se spada ili nikako!

Sad je već zanimljivo. Riječ je o već dobro poznatom brendu kojem se posebno veselimo svakog Adventa u Zagrebu – „Eat me“. Ovo godine odlučio je posebno razveseliti sve one kojima zazubice rastu još od lani i predstaviti se na dobro poznatoj lokaciji i to u novom ruhu. Naime, „Eat me“ kućica se sada nalazi i na Europskom trgu, još je bolja i zove se – „Old Barn by Eat me“.

Uputili smo se u izvidnicu i imali smo što i vidjeti, a bome i okusiti! Da, domaće kobasice, i to više vrsta pečenih na roštilju, koje se služe sa slatkim senfom s medom, začinima i mješavinom gorušičina sjemena i naravno još nekim tajnim sastojcima iz vlastite proizvodnje.

A tek prilozi, domaće dinstano zelje pečeno na masti i špeku by Biba i grah salata začinjena bučinim uljem pripravljenim po obiteljskoj recepturi. Uz sve to služe se najbolja kuhana vina, bijeli silvanac i graševina, te crni merlot i portugizac, a nazdravlja se s Kurtaljevim Rose pjenušcem.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije