100 posto domaće
Povratak na članak

Na adventu morate probati kobasice bez aditiva

Uputili smo se u izvidnicu i imali smo što i vidjeti, a bome i okusiti! Da, domaće kobasice, i to više vrsta pečenih na roštilju, koje se služe sa slatkim senfom s medom, začinima i mješavinom gorušičina sjemena i naravno još nekim tajnim sastojcima iz vlastite proizvodnje

Komentari 0

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.