u trendu

Multifunkcionalna dnevna soba oduševila nas je dizajnom, organiziranošću i stilom

IKEA
17.03.2022.
u 06:05

Dodavanje pažljivo odabranih komada izrađenih od prirodnih materijala dobar je način za prigrliti ljepotu prirode i kreirati miran ugođaj

Elegantan dizajn, pametna rješenja za odlaganje i promišljeni detalji stvaraju usklađeniji prostor u kojem se svi osjećaju kao kod kuće. Ova dnevna zona cijeloj obitelji pruža dovoljno prostora za rad, učenje i druge dnevne zadatke, bez kompromisa po pitanju stila.

Foto: IKEA

Zahvaljujući klasičnom stilu, čvrstom obliku i labavom sloju dodatnih jastuka za leđa, cijela obitelj i gosti osjećat će se opušteno i ugodno na ovoj raskošnoj sofi. U kombinaciji sa stolićem s dovoljno prostora da nadohvat ruke odložite stvari kao što su knjige, časopisi, igre i lagane deke - kažu iz Ikee.

Foto: IKEA

Ako želite elegantno rješenje za spremanje stvari, ova elegantna komoda fleksibilne unutrašnjosti može ti pomoći da se riješiš nereda. Savršena je za pospremanje stvari kao što su pladnjevi za posluživanje i posuđe, kao i računala.

Foto: IKEA

Dodavanje pažljivo odabranih komada izrađenih od prirodnih materijala dobar je način za prigrliti ljepotu prirode i kreirati miran ugođaj. Stolna lampa s bazom od puhanog stakla, s tekstilnim sjenilo koje unosi osjećaj mira, bez obzira je li žarulja uključena ili isključena.

Foto: IKEA

Ove biblioteke sa staklenim vratima i rasvjetom prava su vizualna poslastica, a pomažu u održavanju urednosti.

Foto: IKEA

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije