Domaći produkt dizajn

Stotinu lica novog proizvoda naše talentirane dizajnerice

ana tevšić bucket
Foto: Sanjin Kaštelan i Ana Šolić
1/7
31.05.2018.
u 08:30

Multifunkcionalni Bucket Bag Ane Tevšić može biti torba za grad, košara za sitnice, tegla za cvijeće i začine ili ono što sami stvorite od nje....

Za našu talentiranu mladu pulsku dizajnericu sa zgrebačkom adresom Anu Tevšić čini se, nema odmora. Taman kad smo pomislili da će ljetni mjeseci donijeti malo kreativno zatišje i odmor, Ana nas je iznadila novim sjajnim komadom.

Novitet je ovaj puta Bucket Bag uporabni komad produkt dizajna i može se, iako je primarno osmišljen kao komotna i jednostavna torba efektne ljubičaste boje, upotrijebiti i za druge namjene. Samo je dovoljno pustiti mašti na volju i stvoriti torbi novu ulogu u svom životu.

Foto: Sanjin Kaštelan i Ana Šolić

- Bucket Bag je nastao zbog mnogobrojnih upita naših posjetitelja i kupaca kojima se svidjela ambalaža naših pojedinih proizvoda. Naime, Traveller prijenosna lampa i Shroom multipraktični stolić imaju upravo takve filc torbe kao ambalaže. S obzirom da svaki tjedan mijenjamo izgleda studija i izloga, često smo te ambalaže koristili kao rekvizite u opremanju studija i prolaznicima se to zaista svidjelo. Nakon što smo primili više upita za istu stvar, odlučili smo staviti u ponudu te zanimljive filc torbe i nastao je Bucket Bag koji se pokazao kao praktičan proizvod u raznim situacijama - objašnjava dizajnerica kako je nastala priča o Bucketu Bag.

Foto: Sanjin Kaštelan i Ana Šolić

Torba od filca može se koristiti kao spremište igračaka ili jastuka, kao posebna tegla za velike biljke ili kao torba. Posebnost i dodatna vrijednost Bucket Bag, napravljenog od filca i eko kože jest što je ručno rađen.

Želite li započeti ljeto s novim komadom u svome domu ili novom torbom koju ćete nositi na putovanja ili plažu, nabavite je u –Love, Ana studiju u Dežmanovom prolazu 4 u Zagrebu ili naručite putem weba www.loveanadesign.com.

>>GEM je novi zanimljiv proizvod iz kreativne tvornice Ane Tevšić

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije