jedan ili dva?

Mračni predmet želje - raskošni pleteni stolac u dvije sjajne varijante

07.06.2024.
u 12:53

Oba ova stolca oduševljavaju dizajnom i udobnošću, a koliko su popularni možda najbolje svjedoči činjenica da dominiraju na društvenim mrežama stilizirani u, doslovno, bezbrojne kombinacije

Vanjski prostori, prije svega balkoni i terase, danas su često produžetak dnevnog boravka i zato je važno da se stilski naslanjaju na ostatak uređenja interijera. A posljednih godina veliku popularnost uživaju raskošni pleteni stolci koji jednako dobro mogu funkcionirati i u eksterijeru i u interijeru. U novoj kolekciji brenda Zara Home pronašli smo dva stolca koji su nas oduševili svojim dizajnom i mogućnošću da se lako uklope u baš svaki prostor.

Foto: Zara Home

Prvi je modernijih linija, lakše kostrukcije što ga čini lako prenosivim, i povoljnije cijene, košta 209 eura. Odličan je izbor za sve one koji nemaju velike terase jer ne zauzima puno prostora, a dovoljno je nabaviti samo jedan kako biste stvorili vizualnu dinamiku na balkonu.

Foto: Zara Home

Drugi stolac u kombinaciji je ratana i bambusa i većih je dimenzija što ga čini skupljim, košta 305 eura, ali je odličan izbor ne samo za vanjske prostore već će se odlično uklopiti i u dnevni boravak.

Oba ova stolca oduševljavaju dizajnom i udobnošću, a koliko su popularni možda najbolje svjedoči činjenica da dominiraju na društvenim mrežama stilizirani u, doslovno, bezbrojne kombinacije.

1/9

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije