obiteljsko gnijezdo

Mladenački jednosobni stan dijele brat i sestra, a uredili su ga uz minimalna ulaganja

Foto: IKEA
1/6
09.02.2022.
u 06:42

- Praktični pop! Puno prostora za odlaganje, zabavnih boja i uvijek – uvijek – povoljno. Naše predsoblje najbolje govori gostima što očekivati od ostatka doma - ističu vlasnici

Žive zajedno nekoliko mjeseci, ali dijele sudbinu od rođenja. Evo ih: brat i sestra koji uspješno dijele jednosobni stan. Zapravo, i više nego uspješno. Budući da oboje žive najbolju verziju svog života, umjesto da kupuju najskuplje stvari, stvorili su dom u kojem mogu uživati zajedno i odvojeno. Od plesa i druženja uz večeru do trenutaka u tišini i samoći, sve se to odvija ovdje.

Foto: IKEA

- Praktični pop! Puno prostora za odlaganje, zabavnih boja i uvijek – uvijek – povoljno. Naše predsoblje najbolje govori gostima što očekivati od ostatka doma - ističu vlasnici.

Foto: IKEA

Imamo kuke, šipke i elemente za sve što trebamo nadohvat ruke, čak i oglasnu ploču za kratke poruke. Naravno, imamo mi mobitele, ali volimo ponekad biti staromodni - kažu uglas vlasnici.

Foto: IKEA

- Dok smo odrastali nagledali smo se na kreveta na kat. Ne i ovaj put! Kad je brat uselio kod mene, složili smo se da ću ja zadržati svoju spavaću sobu, a njemu ćemo urediti prostor gdje može spavati i odložiti svoje stvari. Prostor smo učinili što fleksibilnijim – tako da bude dobar za druženje, ali i dovoljno privatan da se on može osjećati kao kod kuće - objasnila je vlasnica.

Foto: IKEA

- Već sam imala tapecirani krevet koji sam koristila kao sofu, a pukom srećom pronašli smo još jedan na odjelu Kakvo je - Takvo je u robnoj kući IKEA po samo djeliću cijene. Zapravo, tamo smo pronašli dosta namještaja, a dio starijeg smo čak i prodali kroz program IKEA otkupa - objasnila je.

Foto: IKEA

- Predobro se poznajemo, tako da nema velikih iznenađenja! No, kad moj brat nije imao kamo, odmah sam pristala. Naravno, lakše je kad imaš s nekime podijeliti stanarinu, a budući da zajedno živimo trošimo manje energije i vode, ali ako ćemo iskreno, pristala sam na ideju zbog njegovih kulinarskih vještina. U našoj kuhinji ima dovoljno prostora da skuha pravu gozbu. Velika prednost? Kuhinja se jednostavno rastavlja – zato je idealno rješenje ako nas život povede negdje drugdje - kažu.

Foto: IKEA

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije