LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri Dom iz snova

Mirjana Mikulec ima nove ideje za vaš dom

Kontinuirani interes gledatelja najveća je nagrada dizajnerici Mirjani Mikulec i potvrda kvalitete sadržaja emisije, koji će i u ovoj sezoni nuditi korisne i primjenjive savjete, ideje i trikove za uređenje doma
07. ožujka 2017. u 10:46 0 komentara 2576 prikaza
promo
Foto: Promo

Emisija o uređenju interijera In Dizajn s Mirjanom Mikulec kreće s jedanaestom sezonom emitiranja. Kontinuirani interes gledatelja najveća  je nagrada dizajnerici Mirjani Mikulec i potvrda kvalitete sadržaja emisije, koji će i u ovoj sezoni nuditi korisne i primjenjive savjete, ideje i trikove za uređenje doma. 

Mirjana Mikulec, dizajnerica interijera i voditeljica emisije u jedanaestoj sezoni gledatelje vodi u  šarmantnu Italiju gdje će ih uvesti  u dizajnerske prostore u Milanu i Veroni, a posjetit će i neke od najboljih studija za dizajn interijera u Lisabonu, koji posebno oduševljava svojim spojem moderne i tradicionalne arhitekture. 

Mirjana se u novoj sezoni ponovo posvetila i humanitarnim projektima. Tako će gledatelji tijekom nadolazeće sezone vidjeti makeover prostora udruge Down-Zagreb. 
Osim humanitarnog, gledatelji će moći vidjeti i nagradni makeover sretne dobitnice, koja je poželjela preurediti svoju kupaonicu. 

"Na prvom izdanju sajma In Dizajn - Festival modernog doma, izvukli smo sretnu dobitnicu među 15 000 posjetitelja i poklonili joj makeover iz snova. Vesele me takvi projekti, baš kao i činjenica da nas novo izdanje sajma čeka ove jeseni." - ističe Mirjana Mikulec te dodaje da će u ovoj sezoni posebnu pažnju posvetiti i eksterijerima. "Ovi prostori s dolaskom toplijih dana postaju prava zamjena za dnevne boravke, a kako bi bili udobni, valja im posvetiti jednaku pažnju kao i prostorijama doma. Kao i uvijek, bit će tu ponešto za svakoga, od izrađivanja namještaja i renoviranja starih stvari pa sve do predstavljanja novih trendova." - zaključuje Mirjana. 

Jedanaesta sezona emisije počinje u nedjelju, 12. ožujka, na RTL-u. 

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.