Nagrada

Minimalistički stol Ala, NUNC dizajnerima donio Ambienta nagradu

15.10.2019.
u 12:20

Stol Ala potpuno je prilagodljiv te mijenja oblik i karakter s obzirom na individualne potrebe korisnika. Idealan je za višestruke zahtjeve restoranskih interijera, ali i za druženja u privatnim prostorima

Nagrada za najbolje mlade dizajnere sajma Ambienta dodijeljena je Nunc dizajnerima kojeg čine Studio R:ut i Nataša Njegovanović. 

Međunarodni žiri u sastavu Stine Kahrs, Maje Lalić, Nataše Perković i Tihane Tarabe nagradili su stol ALA, a osvojila ih je višestruka funkcionalnost samog stola.

Foto: Domagoj Kunić
Dizajn ovog stola tradicionalnu je jednovolumensku površinu razdvojio u pomične plohe od punog drveta te ih povezao s metalnim skladišnim plohama koje se prema potrebi mogu ubaciti na različita mjesta. Stol Ala minimalističke je estetike, potpuno prilagodljiv po širini te spreman da u trenu promijeni svoj oblik i karakter prema individualnim potrebama korisnika. Idealan je za višestruke zahtjeve restoranskih interijera, ali i za druženja u privatnim prostorima.

Suradnja Nunca sa studijom R:ut (Tvrtko Bojić, Karla Paliska) i Natašom Njegovanović započela je na projektu konceptualne kuhinje Slavonika koja je 2018. godine prezentirana na milanskom sajmu kuhinja EuroCucine, a u razvoju Nunca ovi dizajneri sudjeluju od samog početka. Za samu su kolekciju zajedno dizajnirali i barski stolac COT, a Nataša Njegovanić samostalno je dizajnirala sustav spavaće sobe KIER, dok je studio R:ut dizajnirao i komodu DUJA.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije