Za ljepši san

Male stvari imaju najslađu posteljinu za klince i klinceze

posteljina
Foto: Promo
17.04.2017.
u 07:45

Neodoljiva dječja psoteljina koju vole i odrasli

Oduvijek ste sanjali da postanete balerina, princeza, sirena? Ili pak astronaut, vitez, gusar? Snovi se ostvaruju u Malim stvarima, gdje možete pronaći najslađu dječju posteljinu uz koju će se vaši klinci i klinceze osjećati kao da su ispali iz bajke.

Foto: Promo

Konačno posteljina koja vas prikazuje u pravom svjetlu i cijelom svijetu pokazuje što ste zapravo - uspavana ljepotica/ljepotan. Posteljina je izrađena od 100% visoko kvalitetnog perkal pamuka zbog čega je puno dugotrajnija, mekša i podatnija, za snove kao na oblaku. Dizajnirana je u Nizozemskoj, a proizvedena u Portugalu. Inspiracija za dizajn malog astronauta došla je iz Muzeja svemira u Nizozemskoj, balerina je nastala u suradnji s Nizozemskim nacionalnim baletom, dok su za ostatak najveća inspiracija bila – djeca.

Foto: Promo

Jednako je obožavana od strane djece i odraslih, a s obzirom da se može izraditi u posebnim dimenzijama, nije rezervirana samo za djecu, već i za sve koji se tako osjećaju. Sve ljubitelje kvalitete i dizajna spojenih u neodoljivu priču razveselit će informacija da je ova bajkovita posteljina trenutno u ponudi po promotivnoj, 20% nižoj cijeni do 20. travnja u trgovini Male stvari.

Foto: Promo

Budućnost pripada onima koji vjeruju u svoje snove, a uz ovu neodoljivu posteljinu jedva čekamo zaspati i sanjati, sanjati, sanjati… Posteljinu možete kupiti u trgovini Male stvari na adresi Remetinečka 5A, Zagreb ili naručiti preko webshop-a

Foto: Promo

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije