stilski bombon

Mala moderna kupaonica dokaz je da s malo novca možete napraviti čuda

IKEA
05.02.2022.
u 07:00

Iskoristite svaki centimetar kupaonice uz pomoć praktičnih kolica koja stanu i u najuže kutove

Uređenje kupaonice, posebno one male kvadrature, može biti pravi izazov. Zato je ova kupaonica odličan primjer pametno iskorištenog prostora, s puno prekrasnih detalja i pametnih rješenja za odlaganje koja pomažu pri održavanju reda. Savršen je primjer da mali prostor ne znači da ne možete imati kupaonicu koja izgleda odlično – i to po cijeni koja neće premašiti zacrtani budžet.

Foto: IKEA

U malom je prostoru od ključne važnosti maksimalno iskoristiti zidove. Ovaj kupaonski namještaj lako se prilagođava tako da pristaje u male prostore. Uz otvorena i zatvorena rješenja za odlaganje možete odabrati što sakriti, a što izložiti - kažu dizajneri iz Ikee koji potpisuju dizajn ove kupaonice.

Foto: IKEA

Kupaonska rasvjeta olakšava spremanje, ali dodaje i modernost u kupaonicu. SILVERGLANS LED rasvjetamože se postaviti na nekoliko načina. Osim toga, može se lako povezati s Home Smart sustavom.

Foto: IKEA

Nema potrebe za bušenjem rupa. Vješalice za ručnike s vakuumskim držačima lako se pričvršćuju za zid. Možete ih i pomicati, što olakšava promjenu izgleda.

Foto: IKEA

Iskoristite svaki centimetar kupaonice uz pomoć kolica koja stanu i u najuže kutove. Uz njih svoje šampone i proizvode za tuširanje možete uvijek organizirati uredno i nadomak ruke .Nema potrebe za montiranjem dodatnih elemenata radi organizacije kupaonice.

Foto: IKEA

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije