POVOLJNO

Makeover stana detaljima od tekstila sniženim za 20%

tekstil lesnina
Foto: Lesnina
1/13
12.02.2015.
u 14:30

Ako do 23. veljače navratite u Lesninu na Dane tekstila, očekuje vas posebna ponuda zavjesa, tepiha, posteljine, deka, ukrasnih jastuka...

Da detalji imaju veliku moć u uređenju interijera i da mogu učiniti posve drugačijima, kao da smo ga adaptirali, uvjerili smo se bezbroj puta kada smo svoj dom ukrasili nekom novom sitnicom, obojali zid ili nabavili novi stolnjak ili zavjese.

Dekori ili uporabni predmeti od tekstila, uz to što su mogu biti efektan makeover uz malo novaca, i oplemenjuju i utopljavaju prostor te ga čine intimnijim. Unose svježinu, nove boje i uzorke te mu dati posebnu atmosferu.

Ako navratite u Lesninu do 23. veljače možete na 'Danima tekstila' naći povoljne tekstilne proizvode, snižene za 20%. Osim posteljine s jednim ili dva lica svih dimenzija, u sniženoj ponudi su i pamučne plahte raznih boja i veličina, prekrivači za krevet, deke sa životinjskim i cvjetnim motivima, kao i ukrasni jastuci, tepisi, zavjese....

Foto: Lesnina
Gotova zavjesa s omčama, dimenzije 135x245 cm; cijena 79,90 kn

Foto: Lesnina
Ručno rađen tepih; dimenzije 130x190 cm; cijena 999 kn

Foto: Lesnina
Satenska posteljina za mlade s dva lica; dimenzije 140x200 i 60x80 cm; cijena 299 kn

>>Pažljivo birajte: kućni tekstil mora dobro pristajati prostoriji

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije