Novo

Luksuzne čokoladane kućice kao iz bajke o Ivici i Marici, i to u blizini Zagreba!

Foto: Chocolate village by the river
1/11
21.02.2020.
u 10:16

Kad govorimo o smještaju, u ovom luksuznom kampu nude moderne kućice u tri tipa, a svaka je nazvana prema jednoj vrsti kakaa

Glamping, odnosno luksuzno kampiranje svake sezone dobiva nove i originalne nadogradnje. Ovog puta riječ je o čokoladnom carstvu u koje omogućava odmor u najluksuznijem smještaju ispod vedrog neba,a nalazi se u blizini Zagreba, točnije tek nekoliko minuta od Maribora.

Foto: Chocolate village by the river

Luksuzni glamping resort Chocolate village by the river mirna je oaza smještena u parku pokraj rijeke Drave, a stvorena je za sve čokoljupce. Naime, baš kao što mu ime sugerira, u ovom glamping resortu uživat ćete u čokoladnom doručku, moći ćete otići na čokoladnu masažu, dobit ćete čoko kozmetiku, a imat ćete priliku otići i na čokoladne radionice na kojima ćete se moći iskušati u izradi vlastite čokolade.

Foto: Chocolate village by the river

Kad pak govorimo o smještaju, u ovom luksuznom kampu nude moderne kućice u tri tipa, a svaka je nazvana prema jednoj vrsti kakaa. Criollo su kućice najatraktivnije su jer se nalaze na drvetu iz njih puca predivan pogled na prirodu koja okružuje cijeli resort. U Criollo kućicama se nalazi bračni krevet, čajna kuhinja i kupaonica, a odmarati možete i na predivnoj terasi.

Foto: Chocolate village by the river

Trinitario kućice nalaze se pokraj bazena i imaju najljepši pogled na rijeku. Kućice su vrlo prostrane, imaju četiri kreveta, dnevni boravak, kuhinju, kupaonicu i terasu. Uz sve navedeno, tu je i privatni jacuzzi te kamin. Forastero su prostrane kućice smještene uz rijeku, a prostiru se na dvije etaže. Imaju četiri kreveta, velike panoramske prozore, a u njima se još nalaze i kuhinja, dnevni boravak, kupaonica i terasa.

1/11

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije