Domovi slavnih

Luksuzna kuća Grahama Nortona prodaje se za - 25 milijuna kuna

M&W Sales and Lettings
02.10.2017.
u 14:57

TV voditelj kuću na plaži prodaje jer u njoj ne provodi onoliko vremena koliko bi želio

Poznati britanski TV voditelj Graham Norton odlučio je prodati svoju kuću na plaži. Norton za vilu smještenu u mjestašcu  Bexhill-on-Sea traži 25 milijuna kuna. Kuća, koja je smještena na plaži ima šest soba, vanjski bazen i pojas privatne plaže.

Foto: M&W Sales and Lettings

Kuća je moderna, puna dnevnog svjetla zahvaljujući staklenim stijenama koje je moguće posve otvoriti i spojiti interijer s eksterijerom. Glavna kupaonica vrlo je raskošno uređena dok su druge kupaonice ipak nešto skromnije.

 
Foto: M&W Sales and Lettings

Središte kuće velika je dnevna zona koja objedinjuje blagovaonicu, dnevni boravak i kuhinju. Upravo u ovom dijelu kuće najbolje se vidi da je riječ o vikendici jer je sve podređeno užitku.

Ipak, glavni aduti ove kuće su blizina mora i plaže te božanstven pogled. Uostalom, uvjerite se sami:

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije