Samo za odabrane

Luksuzan pop-up apartman u srcu Eiffelova tornja

eiffelov toranj pop up apartman
Foto: HomeAway
1/10
25.06.2016.
u 08:45

Interijer je nastao u samo 40 sati, a prostire se na 185 četvornih metara - ima dvije sobe, kuhinju, kupaonicu, urbani vrt i, dakako, pogled

HomeAway, u svijetu poznata platforma za iznajmljivanje smještaja za odmor preuredila je standardnu konferencijsku dvoranu unutar Eiffelova tornja, nezaobilazne stanice svih onih koji posjete Pariz, i prenamijenila je u funkcionalan apartman.

Zanimljivo je da je smještaj u ovom atraktivnom i nadasve raskošnom pop-up apartmanu besplatan jer riječ je naime o natječaju koji je platforma HomeAway organizirala uoči Europskog nogometnog prvenstva u Francuskoj.

Foto: HomeAway

Iako je riječ o tzv. pop-up apartmanu luksuznog i modernog uređenja interijera, smještaj je to koji je “stvoren” u samo 40 sati, a može se pohvaliti kuhinjom, dvjema spavaćim sobama, urbanim vrtom, kupaonicom, lounge zonom i, naravno, spektakularnim pogledom te može primiti oko šest osoba.

Foto: HomeAway

Inače, na ovaj atraktivan natječaj prijavilo se više od 75.00 ljudi, pobjednik će biti objavljen uoči samog finala Europskog prvenstva. Po završetku turnira apartman će se razmontirati i ustupiti ponovno mjesto konferencijskoj dvorani.

Foto: HomeAway

>>Mali veliki hoteli na Jadranu: Autentični luksuz po mjeri gosta

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije