Vjerovali ili ne

Ljubitelji jednoroga ovu priliku neće propustiti

Booking.com
21.03.2019.
u 11:13

Kako bi boravak u Kući jednoroga učinio još čudesnijim, Booking.com će svojim gostima pripremiti paket pun sitnica s motivima jednoroga i organizirati slastičarski tečaj

Kako bi proslavio Dan jednoroga9. travnja 2019., Booking.com, nudi priliku za ostvarenje bajkovitih snova u apartmanu u kojem će se troje sretnih gostiju naći okruženo najpopularnijim mitskim bićem na svijetu - jednorogom!

Foto: Booking.com

Kuća jednoroga, smještena u središtu Milana i dostupna tijekom gradskog Tjedna dizajna, potpuno je personalizirano iskustvo. Sve od poda do stropa, uključujući posteljinu, namještaj i fasadu zgrade, prekriveno je čarobnim rogovima, zvijezdama, mekanim oblacima i blistavim dugama.

Mitološko biće s jednim rogom koje unosi boje i čaroliju u naše živote već je godinama veoma popularno. Ludilo za jednorozima fenomen je svjetskih razmjera koji dominira internetom - povezuje se s više od 9 milijuna objava samo na Instagramu (uz hashtag #unicorn).

Foto: Booking.com

Kako bi boravak u Kući jednoroga učinio još čudesnijim, Booking.com će svojim gostima pripremiti paket pun sitnica s motivima jednoroga i organizirati slastičarski tečaj na kojem će, predvođeni poznatom dizajnericom torta Eleonorom di Simione (Nana&Nana cakes), naučiti više o osmišljavanju torti sa spomenutim motivima. Nakon spavanja u personaliziranoj spavaćoj sobi uz posteljinu, ogrtače, pidžame i papuče s motivima jednoroga, gosti će uživati u ukusnom doručku u istom stilu. Ovaj boravak iz snova osmišljen je kako bi nadišao sva očekivanja, čak i ona najvećih svjetskih ljubitelja jednoroga!

Foto: Booking.com

Alberto Yates, regionalni menadžer u Booking.com-u, navodi: „Ova šarolika i maštovita kuća za odmor samo je jedan primjer naših 5,7 milijuna smještajnih jedinica koje uključuju kuće za odmor, apartmane i druge jedinstvene smještajne objekte koje je moguće rezervirati na Booking.com-u. Sretni smo što možemo pozvati goste na boravak u Kući jednoroga i omogućiti im čudesno i čarobno iskustvo!“

Foto: Booking.com

Nemojte propustiti ovu jedinstvenu priliku! Kuća jednoroga bit će dostupna ekskluzivno na Booking.com-u za rezervacije samo tri noćenja, stoga morate biti brzi ako želite rezervirati boravak u ovom jedinstvenom objektu. 23. ožujka u 10 sati prema srednjoeuropskom vremenu moći ćete rezervirati jedno noćenje za 10. travnja. U isto će vrijeme 28. ožujka biti moguće rezervirati jedno noćenje 11. travnja, a 1. travnja moći će se rezervirati noćenje 12. travnja. Posjetite www.booking.com/hotel/it/the-unicorn-house.en-gb.html kako biste rezervirali svoj boravak.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije