NE PROPOUSTITE

Ljeto još nije gotovo: nabavite vrtni namještaj na akciji

vrtni namještaj popust
Foto: Promo
1/16
27.08.2016.
u 14:56

Iskoristite što bolje preostale sunčane dane, ali i akcije u dućanu koje nude ležaljke, stolove, paviljone, suncobrane.... po sniženim cijenama

Sve je veći broj onih koji odjeću i obuću kupuju samo u vrijeme sezonskih sniženja. Dobra stvar je što ona počinju dok aktualna sezona još traje, tako da ono što nabave mogu odmah početi nositi a ne čekati iduću godinu.

Isto tako je i s namještajem i dekoracijama za dom. Sada je prava prilika da nabavite neke komade za vrt ili terasu po povoljnijim cijenama. Kako ljeto još nije gotovo i cijeli rujan, koji zna biti prilično sunčan i suh, možete iskoristiti u boravku na otvorenom,

Ako niste bili u prilici nabaviti prije klupu, stol, suncobran ili paviljon, sada je pravo vrijeme, jer neki proizvodi bilježe sniženje i do 40 posto.

Zavirili smo umjesto vas u naše dućane i donosimo vam odabrane komade!

Foto: Promo
Plastični stol otporan na sve vremenske prilike usto se lako sklapa i sprema (Ikea, 149,90 kn)

Foto: Promo
Raskošna garnitura u elegantnoj tamno smeđoj boji sastoji se od trosjeda, dvije fotelje i klub stolića (Lesnina, 2 799 umjesto 3999 kn)

Foto: Promo
Visoko kvalitetna klub fotelja od aluminija s pletenim pvc sjedištem u trendi boji (Lesnina, 799 umjesto 1199 kn)

Foto: Promo
Suncobran podesive visine, dostupan u plavoj, zelenoj i svjetloljubičastoj boji (Jysk, 65 umjesto 129 kn)

Foto: Promo
Kvalitetna kutija za jastuke, rađena je od plastike s UV zaštitom i otporna je na smrzavanje (Jysk, 400 umjesto 599 kn)

Foto: Promo
Atraktivna fotelja od umjetnog ratana s mogućnošću okretanja (Harvey Norman, 3990 umjesto 9490 kn)

Foto: Promo

Vrtni stol Madison, izrađen od kvalitetnog bagremova drva usto je i praktičan zbog mogućnosti proširivanja (Harvey Norman, 1990 umjesto 3690 kn)

Foto: Promo
Vrtni 'krov na glavom' dimenzija 300x300x270 cm štitit će vas ne samo od sunca, nego i kiše i vjetra (Emmezeta, 890 umjesto 1199 kn)

Foto: Promo
Klupa od masivnog drva akacije zaštićena je uljnim premazom te ispod sjedišta krije spremnik za jastuke, deke i ostale vrtne potrepštine ( Emmezeta, 999 umjesto 1699 kn)

>>Pet top vrtnih garnitura za odmor i opuštanje na otvorenom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije