Naslovnica Interijeri Svijet noviteta

Limitirana kolekcija od 100% prirodnih materijala

Osim plahti, navlaka za jastuke i deke, tu su i ručnici, tepisi, lampe, zavjese, ali i kimono u kojem ćete se osjećati opušteno nakon cjelodnevnih obveza
06. travnja 2019. u 07:00 0 komentara 580 prikaza
Foto: IKEA

Što se dobije kada se spoji japanska mirnoća sa skandinavskim dizajnom? Zanimljiva, limitirana kolekcija posteljine koja se krije iza imena TÄNKVÄRD i koju potpisuje Ikea.

 | Autor : IKEA Foto: IKEA

Ova plavo-bijela kolekcija izrađena je od prirodnih materijala i vlakana, iznimno je lagana i kao stvorena za toplije dane koji su pred nama. Osim plahti, navlaka za jastuke i deke, tu su i ručnici, tepisi, lampe, zavjese, ali i kimono u kojem ćete se osjećati opušteno nakon cjelodnevnih obveza.

 | Autor : IKEA Foto: IKEA

Uzorci koji su korišteni djeluju smirujuće, kao i odabrana kombinacija boja, a dizajneri su, kako bi proizvodi bili što dugotrajniji, napravili lagano “istrošen” dizajn tako da često pranje i glačanje neće ostaviti traga na proizvodima iz ove kolekcije.

Zaštita okoliša Inovativna zavjesa koja pročišćuje zrak, a potpisuje ju Ikea

Ovu liniju proizvoda Ikea je pustila u prodaju početkom travnja, a iznimno su ponosni na činjenicu da su pri izradi korišteni samo prirodni materijali, prije svega pamuk.

 | Autor : IKEA Foto: IKEA

– Željeli smo stvoriti nešto s čim će se ljudi moći emotivno povezati, nešto što će učiniti da se osjećaju sretno, sigurno i smireno, ne samo trenutačno nego i u godinama koje dolaze – rekli su iz dizajnerskog tima.

 | Autor :

Upravo je dugotrajnost bila jedan od glavnih kriterija pri dizajniranju ove kolekcije. Naime, kako bi se potaknuo ekološki pristup, poželjno je što dulje koristiti proizvode, stoga je ključno da budu izdržljivi, a upravo tom filozofijom vodili su se dizajneri stvarajući ovu liniju detalja za dom.

Mason et Objet Novo ruho starog dizajna s potpisom Zahe Hadid

Osim toga, zahvaljujući ovoj kombinaciji boja u svoj dom unijet ćete spokoj, a upravo je to osjećaj koji želimo osjećati unutar svoja četiri zida...

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.