U KONZUMU

Kuglice, dekice, stolnjaci… nikad bogatiji božićni asortiman

konzum blagdani
Foto: Promo fotografije
1/9
03.12.2015.
u 11:20

Zaodjenite svoj dom u blagdasnsko ruho efektnim dekoracijama i detaljima i to po vrlo povoljnim cijenama

Ove biste godine malo promijenili kuglice za bor ili božićni kuhinjski set? Otiđite do Konzuma jer je ove godine božićni asortiman još bogatiji nego lani, s još nižim cijenama i s još više boja!

Kombinacije božićnih ukrasa zaista su brojne. Bijela, srebrna, plava, crvena, zelena, zlatna... to su boje kojima možete stvoriti poseban ugođaj. Bijeli ili srebrni ukrasi decentni su i svečani, a kombinacija crvene i zlatne klasična blagdanska.

Upravo ove boje prevladavaju u novoj Konzumovoj liniji blagdanskog asortimana koja uključuje ukrase za vrata, lampice, svijećnjake, blagdansko posuđe, pa čak i ukrasne jastuke, dekice te stolnjake s tradicionalnim blagdanskim motivima. Pogledajte samo mali djelić blagdanskih dekoracije koje nudi poznati trgovačkli lanac na svojim policama.

Foto: Promo fotografije
Anđelčići u crveno-zaltnim tonovima mogu biti i dekoracije za vaš božićni stol - primjerice kao dodatak koji ćete staviti na božićne ubruse (9,99 kn)

Foto: Promo fotografije
Veseli ukrasni jastučići kojima ćete utopliti svoj dom i unijeti dašak božićnog raspoloženja (59,90)

Foto: Promo fotografije
Maleni jastučići u obliku srca, zvijezda, borova od kojih možete napraviti i zanimljivu girlandu te ju objesiti na zavjese (4,99 kn)

Foto: Promo fotografije
Ukrasi za bor bit će lijepa dekoracija na božićnim aranžmanima, kao i poklonima (11,99 kn)

Foto: Promo fotografije
Kombinacija jednostavnih, decentnih ukrasa s mašnicom lijepo će doći do izražaja na prozoru - samo ih objesite za na flaks vrpcu koju ćete zalijepiti za strop (14,99)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije