TONDACH

Kuća se gradi od temelja a štiti od krova

tondach krov crijep
Foto: Promo
1/8
07.07.2016.
u 12:00

Kada je riječ o krovištu - kvaliteta neka bude ispred svega. Usto ne podlježite trendovima, nego se oslanjanjte na rješenja čija se trajnost mjeri ne u godinama već stoljećima

Svoj ste dom dugo i pažljivo planirali, projektirali i gradili od stabilnih temelja, preko napokon svoja četiri zida, da biste došli do krova koji će štititi sve što ste ugradili u životni prostor i svakodnevicu. Ta „točka na i“, osim što luksuzno odražava vaš privatni lifestyle, mora optimalno pridonijeti kvaliteti stanovanja. Kvalitetna rješenja za krov nisu podložna trendovima, te im se trajnost ne mjeri u godinama već stoljećima.

Da bi vaša obitelj imala osjećaj sigurnosti koji će se protezati kroz mnoge generacije, Tondach vam nudi svoju ekspertizu i unikatne prijedloge poboljšanja stvorene prema vašim vizijama idealnog doma. Naši iskusni prodajni predstavnici stoje vam na raspolaganju kao stručna podrška koja će vaše ideje lako pretvoriti u konkretan i ostvariv oblik. Dolaskom na klijentovu lokaciju Tondachovi profesionalci bez problema mogu procijeniti koji materijal i način realizacije najbolje odgovara upravo tom objektu.

Foto: Promo

Na primjer, modernim dinamičnim zajednicama često pristaje crijep Tondach Jupiter, jer se zbog velikog formata pokrivanje odvija jednostavno i vrlo brzo, a estetski je iznimno privlačan i nudi velik raspon nijansi. Jupiter se prilagođava svakom krovu i ima mogućnost kliznog letvanja, što je odlična vijest za tehnički informirane i znatiželjne, dok će se umjetnički nastrojeniji dio stanara oduševiti, a možda i pomalo namučiti, izborom boja koje se protežu od prirodne crvene, preko mat do sjajnih boja.

Zbog dvostrukih horizontalnih i bočnih utora tog crijepa, nećete morati brinuti ni zbog kojih vremenskih prilika koje se približavaju vašem domu. Bilo da kroz prozor nazirete tamne olujne oblake ili promatrate utjecaj sile vjetra na okolno cvijeće drveće, možete biti sigurni da vaš crijep čvrsto ostaje na svom mjestu sprječavajući prodor kiše ili hladnoće u udobnost soba. Krov se pokriva s preklopom, a u ponudi se nalaze polovice crijepa koje će vas poštedjeti rezanja crijepa na rubovima. Tondach Jupiter odzračnik potkrovni stan čini ugodnim prostorom za obitavanje omogućavajući brzi protok vrućeg i vlažnog zraka, dok bočni preklop rubnog crijepa idealno štiti zabate od vanjskih utjecaja.

Foto: Promo

Ljetno je doba najpogodnije za sanacije krovišta, jer vam sunčana vremenska prognoza ostavlja dovoljno vremena za kvalitetne preinake i unapređenja. Inspirirajte se s čak 400 različitih Tondach mogućnosti kombinacija boja i modela i odaberite opciju koja će vam najbolje služiti u godinama koje dolaze, a mi garantiramo za besprijekoran izgled i funkcionalnost u najmanje prve trideset i tri.

Krov koji vi izvedete sutra krasit će vizuru krajolika vašeg mjesta još stoljećima, a vaši će potomci imati sigurno utočište u nepredvidivim vremenima. Stvarajte budućnost u suvremenom niskoenergetskom domu s međunarodno priznatim građevinskim materijalom Tondach, nositeljem Naturplus oznake kvalitete i uživajte u svim pogodnostima koje prirodni materijal tradicionalno pruža.

Više informacije potražite na tondach.hr i Facebooku.

>>Tondach pomaže žrtvama poplavljenih područja te im poklanja novi krov nad glavom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije