samo sutra

Kuća sa zelenim krovom na Pelješcu glavna je zvijezda novog Livinga

Koridor 27/Rajan Milošević
01.04.2022.
u 09:36

Predstavljamo i brojne novitete iz domaćeg dizajna, pregledali smo ponudu vrtnog namještaja, donosimo super savjete za uređenje prostora na otvorenom

Prva subota u travnju rezervirana je za novi broj magazina Living koji vas sutra, uz Večernji list, čeka na svim kioscima, a u kojem donosimo sjajne priče.

Zvijezda broja, bez sumnje, je kuća na Pelješcu koja oduševljava konceptom i zelenim krovom. Potpuno je uklopljena u okoliš, a iz nje puca pogled na čudesnu prirodu. Sav namještaj rađen je po mjeri, a uređenje interijera potpisuje Klaudija Zubčić. Iz navedenog je jasno da je riječ o pravom biseru u što ćete se i uvjeriti, posebno kad vidite bazen s elektrolizom.

Foto: Koridor 27/Rajan Milošević

Drugi dom u koji vas vodimo spada na listu najtraženijeg tipa nekretnina - kuća u okolici Zagreba s velikim vrtom i dvorištem. Vlasnici su kuću uredili sami i odiše odličnom atmosferom. Vrt i dvorište tijekom pandemije ovoj su obitelji postali pravo utočište.

Predstavljamo i brojne novitete iz domaćeg dizajna, pregledali smo ponudu vrtnog namještaja, donosimo super savjete za uređenje prostora na otvorenom.

Ako se već sada pripremate za Uskrs domosimo ideje za blagdansko uređenje doma koje potpisuje dizajnerica Ankica Juričević.

U velikom vodiču za sadnju donosimo savjete za uzgoj cvjetnica koje će se u vrtu ili na balkonu izmijenjivati sve do kasne jeseni. Tu je i lista biljaka koje je dobro imati u vrtu jer djeluju kao zaštitnice...

Foto: screenshot/facebook

Kuhali smo ovaj put u splitskoj Allori, a njihove novitete donosimo vam kroz pojednostavljene recepte koje možete isprobati u svojoj kuhinji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije