omiljena aktivnost

Kreće sezona roštiljanja, otkrivamo kako urediti vanjski prostor za takvu feštu

Lesnina
20.04.2022.
u 11:02

Roštilji s poklopcem pružaju opciju indirektnog pečenja, odnosno pečenje na niskim temperaturama

Službenim dolaskom proljeća i lijepog vremena, sezona roštiljanja je otvorena! Svima najdraža proljetna aktivnost okuplja obitelj i prijatelje uz ukusnu hranu. Roštilj je puno više od obroka, a iza njega stoji višednevno pripremanje namirnica, razmišljanje o marinadi…no baza svakog dobrog roštilja je kvalitetan grill.

Foto: Lesnina

Današnja ponuda roštilja iznimno je velika. Ključno je da vaš odabir najbolje odgovara vašim potrebama i ukusu. Napoleon plinski roštilji idealna su opcija zbog svog brzog zagrijavanja i jednostavnosti korištenja. Namijenjeni za veće terase i vrtove uz zgodne dodatke kao što je otvarač za boce, poziva na druženje. Pogodniji za manje prostore bili bi prijenosni roštilji. Prekrasni BergHOFF keramički roštilji uz brojne kvalitete plijeni pažnju i svojim izgledom.

Foto: Lesnina

Neka outdoor doživljaj spremanja jela bude veličanstven! Iskusni grill majstori znaju da detalji čine razliku. Roštilji s poklopcem pružaju opciju indirektnog pečenja, odnosno pečenje na niskim temperaturama. Također, pojedini modeli imaju opciju dugotrajnog dimljenja, koja je u gastro svijetu postala pravi hit u pripremi roštilja.

Foto: Lesnina

Klasični dodaci kao što su lopatica, hvataljka, daska za rezanje, rukavice, pregača neizostavan su pribor kod pripreme svima nama omiljene gastro delicije. No, sve veća pažnja pridaje se novim gastro gadgetima.

Foto: Lesnina

Vrsni kuhari i grill majstori ističu termometar kao obavezno pomagalo kako bi meso bilo savršeno ispečeno. Nadalje, razni stalci za meso olakšat će pripremu pojedinih dijelova mesa. Stalak za batke, kao i košara za povrće alati su pravih roštilj majstora. Specijalizirani proizvodi dovest će pripremanje roštilja na potpuno novu razinu.

Foto: Lesnina

Za ovogodišnju sezonu roštiljanja, Lesnina XXXL je do kraja travnja pripremila posebne popuste i pogodnosti, 10% na roštilje i 15% za pomagala za roštilj. Za kupovinu određenog dijela asortimana roštilja dostava je besplatna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije