blagdanska bajka

Kreativne uskrsne radionice za klince u zagrebačkoj IKEA-i

Foto: IKEA
1/4
17.04.2019.
u 10:24

Uz brojne aktivnosti, klince očekuje i besplatni obrok od 18. do 28. travnja u IKEA restoranu

Bilo da imate školarce kojima su počeli praznici ili vrtićance, iskoristite brojne pogodnosti blagdanskog programa u zagrečakoj IKEA-i.U IKEA Restoranu u razdoblju od 18. do 28. travnja 2019. za svako će kupljeno glavno jelo djeca, u pratnji
odraslih koji su kupili jelo, dobiti jednu besplatnu porciju od 5 mesnih/pilećih okruglica s prilogom. 

Foto: IKEA

No, dakako, hrana nije jedini razlog da potegnete do ove robne kuće. Tu su brojni detalji, dekoracije, tekstili i ideje za ukrašavanje doma u blagdanskom duhu. Osim toga, tu su i kreativne radionice za mališane. Tu svakako valja izdvojiti ukrašavanje pisanica i druženje s uskrsnim zecom,  18. i 19. travnja 2019. od 17:00 do 20:00 sati u Småland igraonici te ukrašavanje VÅRKÄNSLA čokoladnog uskrsnog zeca, u subotu 20. travnja 2019. u 11:00 sati, u IKEA restoranu, isti dan u 15 sati djecu čeka posebno iznenađenje - druženje s uskrsnim zecom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije