TREND

Karirani – škotski uzorak uvijek je u trendu

karirano
Thinkstock
05.01.2016.
u 13:44

Jedan od najpoznatijih uzoraka svake sezone se iznova pojavljuje u širokoj paleti boja

Zavirite u novi broj Dom&vrt Livinga i podsjetite se na karirani uzorak. Trend koji se iznova vraća svake sezone zapravo je neprolazna klasika. Prilagođavao se svakom modnom razdoblju i u domove se savršeno uklapao na profinjene načine.

Sugeriramo da se držite pravila, ovaj lako uočljivi uzorak se uglavnom se spaja s drugim dezenima. Zašto ne bi velike multifunkcionalne kutije u vašem domu bile kariranog uzorka? Osim efektnih kutija, kupite prekrivače, keramičke zdjelice, tanjure, šalice ili pregače s ovim prepoznatljivim uzorkom. Unesite dašak topline i tradicije u svoj dom, osvježite ga detaljima kariranog uzorka šarenih boja.

Ne zaboravite, tradicionalni karirani uzorak je dobrodošao kako na odjeći, modnim dodacima tako i u domu. To je najtrajniji uzorak koji je uvijek prisutan, u svakoj prilici.

U novom broju Večernjakovog mjesečnika Dom&vrt Living inspirirajte se detaljima kariranog uzorka, tkaninama, dekorima, bojama, njegovim kombiniranjem i još mnogo toga. Za samo 14 kuna na svim kioscima pronađite svoj omiljeni lifestyle magazin.

Foto: VLm

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije