ČUDO OD GLINE

Pripremite se za zimu: povoljan i praktičan prijenosni kamin

prenosivi kamin
Foto: martinazua.com
1/5
21.09.2016.
u 15:00

Glinena vaza Martina Azue zahvaljujući bočnom rezu pretvara se u mali stolni kamin koji možete ponijeti kamo god poželite

Baskijski dizajner koji stvara u Barceloni, Martin Azua, kreirao je mini prenosivi kamin te tako obradovao sve one koji priželjkuju pucketanje vatre u svome domu, ali su ih skučen prostor i financije sprečavale da to i ostvare.

Upravo na ovom "stolnom" kaminu došla je do izražaja dizajnerova sklonost eksperimentalnim metodama u procesu projektiranja te vještom kombiniranju kulturnih odnosno tradicionalnih i tehnoloških elemenata.

Foto: martinazua.com

No, uz glavnu prednost da kamin od gline možete ponijeti sa sobom gdje god poželite te da ga možete upotrijebiti i u najskučenijim interijerima, ali i eksterijerima (balkonu, vrtu, prirodi...) kamin ima još jednu dodatni adut: kada se njime ne grijete, možete ga upotrijebiti kao vazu za suho cvijeće. Svježe ipak ne dolazi u obzir zbog bočnog reza za drva...

Stoga ni ne čudi naziv kamina, "Vatrena vaza" koja je dostupna u dvije veličine - 30x40 cm i 40x60 cm. Za manji ćete morati izdvojiti 260, a za veći 300 eura.

>>Ukradite ideju: Kutak uz kamin kao u dvorcu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije