jednostavno i efektno

Kako zamotati darove u zadnji čas i jedan sjajan uradi sam projekt

Zara Home
23.12.2023.
u 07:00

U trendu su uvijek tradicionalne boje, zelena, crvena, zlatna, bordo, bakrena... Trenutačno su najpopularnije boje koje asociraju na zimu i snijeg poput srebrne, boje leda, plave...Dok su celofan i krep-papir su odavno out, a in su rižin papir, platna polikard i flizelin

Zamatanje darova ne čini se velikom filozofijom sve dok taj posao ne moramo obaviti sami. Sve izgleda tako lako u rukama stručnjaka, papir se ne gužva, mašna se savršeno zaveže, a rezultat zna biti ljepši od samog poklona. No, kako to izvesti s lakoćom kod kuće i koga uopće upitati za kvalitetan i provjeren savjet za ovu “uradi sam” temu?

Foto: Zara Home

Osnovno su pravilo urednost, odnosno čistoća. Potom, ne smiju se vidjeti tehnička pomagala poput selotejpa, no iznad svega je to kreativnost i igra.

Foto: Zara Home

U trendu su uvijek tradicionalne boje, zelena, crvena, zlatna, bordo, bakrena... Trenutačno su najpopularnije boje koje asociraju na zimu i snijeg poput srebrne, boje leda, plave...Dok su celofan i krep-papir su odavno out, a in su rižin papir, platna polikard i flizelin.

Lijepo je kombinirati vrpce različitih veličina za zamatanje poklona. Dobro je kombinirati deblju vrpcu s tankom.

Foto: Zara Home

Ako ste skloni uradi sam projektima odlična ideja je izrada ukrasnog cvijeća. Papir za izradu ukrasnog cvijeća možete ručno obojiti bojom. Odaberite papire koji međusobno odgovaraju.

Foto: Zara Home

Za izradu cvijeća od papira preporučujemo odabir papira s metalik detaljima. Za izradu personaliziranog božićnog cvijeća dodajte sitne detalje kao što su zvončići ili vrpce u boji. Za uvijanje latice upotrijebite kist.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije