lista poželjnih

JYSK ponovno na popisu najboljih svjetskih poslodavaca

JYSK
09.10.2024.
u 12:21

Renomirani poslovni časopis Forbes po treći je put uvrstio JYSK na svoju listu najboljih svjetskih poslodavaca za 2024. godinu

Forbes, američki poslovni časopis, objavio je svoju godišnju listu najboljih svjetskih poslodavaca, a JYSK je pozicioniran među 850 najboljih svjetskih kompanija. Ovo je treća godina da se JYSK nalazi na listi, a priznanje dolazi nakon što je JYSK proglašen jednom od najboljih svjetskih kompanija od strane časopisa TIME u rujnu.

“Primiti ovo priznanje od strane Forbesa je velika čast. Činjenica da nije prvi put da smo proglašeni jednim od najboljih poslodavaca na svijetu dodatna je potvrda našoj tvrtki i našim predanim zaposlenicima,” kaže Jan Verhoek, Izvršni potpredsjednik za ljudske resurse u JYSK-u.

Foto: JYSK

Najbolji svjetski poslodavci biraju se na temelju globalno administriranih neovisnih anketa koje su ispunili zaposlenici u više od 50 zemalja diljem svijeta. Najbolji poslodavci prepoznati su na temelju više od 300.000 procjena zaposlenika.

“Ovo postignuće odražava našu predanost stvaranju radnog okruženja na kojem se zaposlenici osjećaju osnaženo, cijenjeno i motivirano. Važno nam je da napreduju u JYSKu, a ovo priznanje Forbesa pokazuje da smo i dalje na pravom putu,” kaže Jan Verhoek.

JYSK- ovo interno istraživanje zadovoljstva zaposlenika, koje je provela Ennova u siječnju 2024., potvrđuje ove pozitivne rezultate. Anketa, u kojoj je sudjelovalo 97 posto svih zaposlenika JYSKa, pokazala je da su zaposlenici JYSKa motiviraniji, zadovoljniji i lojalniji od tržišnog prosjeka. Globalno JYSK je ostvario 75 od 100 u zadovoljstvu poslom, 82 od 100 u lojalnosti i 83 od 100 u usklađivanju sa svojim temeljnim vrijednostima: trgovac, kolega i kultura kompanije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije