jesenska kolekcija

Jeste li spremni za jesensko uređenje doma? Evo glavnih trendova za novu sezonu

Zara Home
09.08.2022.
u 11:28

Tu su i drveni detalji, posteljina od najfinijeg organskog pamuka, sitni namještaj od drveta, zavjese i tepisi također od prirodnih materijala te zanimljvi stakleni detalji

Ako su vam misli već usmjerene prema rujnu i jeseni, razveselit će vas vijest da je brend Zara Home predstavio prvi dio svoje nove jesenske kolekcije koju su u prostor uklopili i ovjekovječili Katrien De Blauwer & Matthieu Lavanchy.

Foto: Zara Home

Kolekcija je u tamnijim tonovima, od prirodnih materijala, pomalo u industrijskom stilu čemu svakako doprinose elementi od željeza poput lampe koja na prvu djeluje nedovršeno.

Foto: Zara Home

Tu su i drveni detalji, posteljina od najfinijeg organskog pamuka, sitni namještaj od drveta, zavjese i tepisi također od prirodnih materijala te zanimljvi stakleni detalji, prije svega raskošne vaze koje će, ako je vjerovati dosad viđenom, i dalje biti glavni dekorativni elementu u interijeru.

Foto: Zara Home

Foto: Zara Home
Foto: Zara Home

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije