inspiracija

Jednostavno, jeftino i atraktivno - dekorirajte dom bundevama, trajat će vam i dva mjeseca

bundeve dekoracija
Thinkstock
22.10.2021.
u 06:55

Trendi staklene vaze idealno su mjesto i za 'suhu' dekoraciju - ispunite ju ukrasnim tikvicama, kestenima, suhim lišćem, grančicama ukrasnih grmova....

Možete li zamisliti prirodnije dekoracije od cvijeća, bilja ili primjerice, plodova jeseni? Bilo koja vrsta detalja čini dom posebnim, ali prirodni detalji koje ste ubrali u svome vrtu ili pronašli u prirodi unosi dah svježine i toliko potreban dodir s okolišem.

Foto: pixabay

Mi vam predlažemo bundeve, savršene jesenske dekoracije koje će se lako uklopiti u svaki interijer i eksterijer i biti glavna atrakcija.

Foto: pixabay

Tvrda kora i suhi vremenski uvjeti u kojima ćete ih držati omogućit će da tako traju do dva mjeseca.

Ukrasne tikvice možete kombinirati sa svježim voćem i povrćem te tako dekorirati svoj stol na terasi, u dnevnom boravku ili blagovaonici. Etažer je odlična ideja za dekoraciju.

Foto: pixabay

Vrlo male ukrasne tikvice bit će dobra kombinacija s velikim, ali su također idealne za pravljenje vijenca. Možete ga objesiti na ulazna vrata, prozor ili jednostavno da visi sa stropa u dnevnoj sobi ili blagovaonici. 

Foto: pixabay

Trendi staklene vaze idealno su mjesto i za 'suhu' dekoraciju - ispunite ju ukrasnim tikvicama, kestenima, suhim lišćem, grančicama ukrasnih grmova....

Foto: pixabay

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije