Filozofija sreće

Jedno vas pitanje dijeli od knjige Hygge - danski recept za sretan život

hige
Foto: Shutterstock
14.02.2017.
u 08:15

Danci znaju koja je filozofija sretnog života!

Nerijetko se Dance smatra najsretnijim narodom na svijetu, a mnogi smatraju da je razlgo toga - hygge. Ova knjiga u nakladi Mozaik knjige govori upravo o tome te kako ga postići. Sve je temeljeno na znanstvenim istraživanjima, a kroz ovaj fenomen vas vodi Meik Wiking, direktor u Institutu za istraživanje sreće u Kopenhagenu, koji već dugo proučava čaroliju danskog načina života.

Foto: Mozaik Knjiga

Ako i vi želite doznati koja je danska tajna, na e-mail adresu living@vecernji.net nam pošaljite odgovor na pitanje: "Kako vi postižete hygge u vlastitome domu?", a najzanimljiviji odgovor ćemo nagraditi. Nagradna igra traje do petka, 17. veljače, u podne. Sretno!

Dobitnica je: Ivana Pavelić. Čestitamo!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije