Dom iz snova

Jedan je zid dovoljan za podizanje atmosfere u prostoru

Pinterest
27.04.2017.
u 10:19

Neka zid vodi glavnu riječ u prostoru!

Odabir parve boje zidova uvijek predstavlja velik problem. Nismo sigurni kad će nam neka "neobična" boja dosaditi pa se nerijetko okrećemo jednostavnoj bijeloj ili nekim svijetlijim tonovima te nam se čini da nam je prostor dosadnjikav.

Foto: Pinterest

Međutim, ovakav se problem vrlo jednostavno može riješiti stavljanjem naglaska na samo jedan zid - neka on bude druge boje, napravljen od cigle ili prekriven drvetom, a možete ga ukrasiti i nekim statement detaljem koji će privlačiti poglede.

Foto: Pinterest

Izbor je na vama, a nemojte se ograničiti samo na uzglavlje u spavaćoj sobi, već ovakav poseban izgled dajte i kupaonici ili blagovaonici!

Foto: Pinterest

Foto: Pinterest

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije