nova sezona

Izbjegnite najčešće greške pri opremanju apartmana i dodajte pokoji trendi naglasak

Lesnina
16.03.2021.
u 10:00

Boje koje se koriste uglavnom su neutralne i mirne, a dekorativnost i karakter mogu se postići kroz sitnice koje su efektne i koje se lako i povoljno mogu zamijeniti ovisno o posljednjim trendovima

Opremanje apartmana za iznajmljivanje zahtijeva ponešto drugačiji pristup nego kad je riječ o uređenju stambenog prostora. Potrebno je imati na umu da će apartman koristiti različiti ljudi s različitim navikama i potrebama, stoga stil nije od presudne važnosti. Puno je važnije da interijer apartmana bude udoban i efektnog izgleda, a namještaj kvalitetan, funkcionalan i vizualno privlačan.

Foto: Lesnina

Kako urediti apartman kojem će se gosti uvijek iznova vraćati?

Boje koje se koriste uglavnom su neutralne i mirne, a dekorativnost i karakter mogu se postići kroz sitnice koje su efektne i koje se lako i povoljno mogu zamijeniti  ovisno o posljednjim trendovima. Slika, ogledalo, deka u boji, tepih, jastučići ili neka zanimljiva vaza „razigrat“ će prostor.

Foto: Lesnina

Namještaj neka bude lagan i praktičan, po mogućnosti višenamjenski. Za lakše održavanje predlažemo da odaberete perivu boju za zidove, sklopive stolice koje se mogu po potrebi maknuti ili razvući, birajte namještaj otporan na ogrebotine, izbjegavajte viseća rasvjetna tijela, a postavite li svjetiljke u kutove prostorije, rasvjeta može apartmanu dati dozu glamura i vizualno povećati prostor.

1/13

Ne treba zaboraviti ni zlatno pravilo da će mali prostor biti skladan i vizualno veći ako koristite svijetle tonove i/ili bijelu boju, a plohe ostavite ravnima, jednostavnima i čistima uz samo pokoji detalj ili predmet koji ukazuje na autentičnost podneblja u kome je apartman smješten jer gosti cijene tradicionalne vrijednosti.

Foto: Lesnina

Mali budžet – veliki učinak!

Bitno je pratiti trendove, a kod opremanja apartmana iznimno je važno stvoriti prostor kojem će se gosti uvijek iznova vraćati jer – vi ne iznajmljujete samo apartman, vi stvarate sjećanja! 

Foto: Lesnina

Ako tragate za inspiracijom možda vas nadahne Lesninin katalog „Svijet apartmana“  u kojem ćete naći sve - od ormara, kreveta i noćnih ormarića, madraca i sjedećih garnitura, regala, dekorativnog i kupaonskog  tekstila, posteljine i krevetnine,  zavjesa, rasvjete  i tepiha, pa sve do spavaćih soba, kuhinja, blagovaonica, kupaonica, predsoblja, vrtnog namještaja i dekoracija. Valja spomenuti i da Lesnina nudi i izradu namještaja po mjeri, te izradu projekata u  3D tehnici.

Foto: Lesnina

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije