uradi sam

Iskoristite vikend za mini promjenu u domu, donosimo osam povoljnih inspiracija uz koje će prostor živnuti

H&M Home
01.10.2021.
u 16:08

Najjeftinije dekoracije, kojima jesen obiluje, one su iz prirode. Lišće, grane, bobice, bundeve, kesteni, kukuruz...Pokušajte ih stilizirati na stolu u blagovanici, u hodniku ili pak na stoliću u dnevnom boravku...

Ako ste se, s dolaskom listopada, zaželji promjena u domu, evo sjajnih ideja da ovog vikenda, uz minimalna ulaganja, to i ostvarite. Najjednostavnije je, i najlakše, dodati detalje pa krenimo redom.

Foto: Lesnina

Investirajte u tepih

S hladnijim danima osjećaj topline u domu postaje imperativ, a nema boljeg načina od ubacivanja tepiha. To može biti tek, ove sezone iznimno popularan, mini tepih, ili kombinacija više njih, a može biti i jedan veliki koji će dnevnom boravku posve promijeniti vizuru.

Foto: living4media.com

Promijenite detalje

Najjeftinije dekoracije, kojima jesen obiluje, one su iz prirode. Lišće, grane, bobice, bundeve, kesteni, kukuruz...Pokušajte ih stilizirati na stolu u blagovanici, u hodniku ili pak na stoliću u dnevnom boravku. Prostor će momentalno  - živnuti!

Dajte šansu uzorcima

Ako vam je dosta neutralnih tonova i želite malo vedrine u domu putem tekstila - stolnjaka, ukrasnih jastučnica i deka dodajte boje i uzorke. Riječ je o pet minuta posla, a razlika u prostoru je - ogromna.

Foto: Arhiva

Vedrina u kupaonici

Set novih ručnika, u recimo intezivno plavoj, par mirsinih svijeće i dvije biljke koje vole vlagu pomoći će vam u mini makeoveru kupaonice. Trud je minimalan, a osjećaj će biti kao da ste u drugom prostoru.

1/10

Bacanje viška

Ako gomilate stvari, ili ih, kao većina, mičete s jedne hrpe na drugu, možda je vikend idealno rješenje za  - čistku? Sve što ne koristite ili bacite/poklonite ili spremite na neko nevidljivo mjesto. Neka izloženi budu samo one stvari i detalji koje ili često koristite ili imaju ukrasnu funkciju. To se prije svega odnosi na kuhinju.

Foto: JYSK

Probajte s navlakama

Dosadili su vam blagovaonski stolci, a nemate budžet za nove? Zašto ne biste dali šasnu navlakama? Mogu se naći već za stotinjak kuna, u bojama i uzorcima i izgledaju zaista odlično.

Foto: pixabay

Ništa bez rasvjete

Možda još nije božićno doba, ali svakako posegnite za lampicama. Sad kad dani traju sve kraće i kraće njihova svjetlost stvorit će čarobnu atmosferu. Možete ih postaviti u interijeru, ali i na balkonu ili terasi. Super će izgeldati i na stolu, u staklenoj posudi.

Foto: pixabay

Uložite u naljepnice

Naljepnice su jeftinije i jednostavnije od tapeta, a najbolje od svega što ih danas postavljati možete na sve površine, uključujući pločice.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije