Promo

Iskoristite rujanski popust u Art Interijeru

31.08.2017.
u 15:55

Sve Doimo kuhinje izrađuju se po mjeri prostora, imaju pregršt dodataka koji pridonose funkcionalnosti i udobnosti korištenja kuhinje

Tragate li za idealnom kuhinjom za svoj dom, bilo da useljavate u novi stan ili kuću ili ste se zaželjeli promjene, prava prilika čeka vas u Art Interijeru koji tijekom rujna imaju popust od 20 posto na sve Doimo kuhinje.

Inovativan i moderan dizajn čini ove kuhinje jedinstvenima, a najnovija kolekcija Soho je primjer spoja vrhunske kvalitete i rafiniranog dizajna.

SoHo je kuhinja u industrijskom stilu inspirirana starim tvorničkim postrojenjima pretvorenim u prostore za stanovanje. Čeliku, metalu i staklu kao glavnim obilježjima industrijskog stila,  toplinu daju drveni dijelovi u nekoliko nijansi kestena. Jedno od glavnih obilježja SoHo linije kuhinja je prozračna pregrada, crna modularna metalna konstrukcija, kao detalj koji razdvaja dva prostora. Pregrada je atraktivan detalj uređenja interijera koji se može postaviti na različite načine u prostoru.

Sve Doimo kuhinje izrađuju se po mjeri prostora, imaju pregršt dodataka koji pridonose funkcionalnosti i udobnosti korištenja kuhinje. Kako je kuhinja tradicionalno prostor koji okuplja cijelu obitelj, veoma je važan projekt kuhinje koji izrađuju dizajneri Art Interijera, kako bi svaka kuhinja bila prilagođena prostoru i potrebama ukućana.

Kuhinje i aparati su na popustu 20%, za više informacija posjetite trgovinu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije