pametna kupnja

Iskoristite popuste koju traju tjedan dana i povoljno opremite sobu za školarca

Lesnina
17.08.2022.
u 10:17

Ono što bi se u sobi svakog školarca trebalo nalaziti su krevet, radni stol i kvalitetna stolica, prostrani ormar, stolna svjetiljka i mjesto za odlaganje stvari i knjiga

Iako ljeto još traje, povratak u školske klupe je iza ugla. Kako bi sve bilo spremno za izazove koje nova  školska godina nosi, potrebno je školarca opremiti s novim školskim priborom, knjigama i školskom torbom. Kada nabavimo sve što je potrebno za školske aktivnosti, preostaje nam još samo uređenje dječje spavaće sobe. Svakako je važno urediti životni prostor u kojom dijete najviše boravi jer nakon dana ispunjenog školskim obavezama dijete treba imati svoju vlastitu malu oazu.

Foto: Lesnina

Školarcima je spavaća soba više od mjesta za spavanje. Njihova spavaća soba mora zadovoljiti više potreba istovremeno. Ujedno je mjesto za učenje, spavanje i druženje s prijateljima, a uređenje ovakvog multifunkcionalnog prostora pravi je izazov za svakog roditelja.

Foto: Lesnina

Ono što bi se u sobi svakog školarca trebalo nalaziti su krevet, radni stol i kvalitetna stolica, prostrani ormar, stolna svjetiljka i mjesto za odlaganje stvari i knjiga. Naravno nikako ne smijemo izostaviti ni detalje jer ipak njima dijete daju svoj osobni pečat prostoru. Glavni cilj uređenja dječje spavaće sobe jest da je ona funkcionalna, udobna i naravno baš po ukusu vašeg djeteta.

Foto: Lesnina

Prostran krevet i kvalitetan madrac recept su za kvalitetan san koji je itekako potreban. Ormar velikih dimenzija idealan je za skladištenje odjeće, a dodatne ladice ispod kreveta osiguravaju dodatan prostor za pohranu.

Foto: Lesnina

Radni stol rezerviran je za pisanje zadaće, istraživanje zanimljivih činjenica i učenje. Kako bi svi uvjeti za učenje bili zadovoljeni uredska stolica i stolna svjetiljka zaokružit će priču. Nakon što su sve školske obaveze napravljene, vrijeme je za odmor. Za savršen kutak za odmor i igru potrebno je svega par zanimljivih taburea, stolića, gadgeta, a ostatak uređenja prepustite svojoj djeci.

Foto: Lesnina

Sve za opremanje sobe i radnog prostora za svog školarca potražite u Lesnina trgovinama i na Lesnina webshopu uz izvrsne prilike za uštede. Do 25.08.2022. kupce u Lesnini XXXL i na webshopu očekuju razni prigodni popusti: do 12% na spavaće i dječje sobe, krevete i ormare, do 15% na konferencijske i uredske stolice određenih robnih marki.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije