u trendu

Inspiracija Mediteranom za ljetni ugođaj u domu i na terasi

Lesnina
13.06.2021.
u 06:56

Mediteranski stil uređenja karakterizira jednostavna i pomalo romantična estetika, jednostavnost i praktičnost

Ljetni dani pred nama zovu nas na uživanje na svježem zraku. Vrt, balkon ili terasa postaju produžena ruka dnevnom boravku. Kvalitetu boravka na otvorenom osigurat će pažljivo isplaniran prostor u kojem je pažnja posvećena svakom detalju, s naglaskom na funkcionalnost. Uz par sitnijih preinaka moguće je stvoriti omiljenu oazu za opuštanje i u interijeru doma.

Foto: Lesnina

Boje i mirisi Mediterana mogu biti izvrsna inspiracija za to. Prirodni materijali, neutralne boje i zanimljive dekoracije u trenu će transformirati vaš prostor i od njega stvoriti veselu i opuštenu atmosferu. Mediteranski stil uređenja karakterizira jednostavna i pomalo romantična estetika, jednostavnost i praktičnost. Boje su uglavnom nadahnute suncem, prevladavaju plava, tirkizna, boja lavande, nijanse boje mora, raskošne boje rascvjetalog bilja i tople boje pijeska.

Foto: Lesnina

Ljeto je idealno razdoblje ako želimo naglasiti detalje i motive koji asociraju na more, poput kamenčića, školjki, brodova, svjetionika i sl…. S obzirom da se uz čari sunčane sezone često povezuje morski ugođaj, dekorativni mornarski i morski motivi u potpunosti će ispuniti prostor i dati mu novi izgled.

Foto: Lesnina

U Lesnini XXXL sve je spremno za ljetno uređenje vašeg doma, terase, vrta ili balkona.Ponuda uključuje veliku ponudu dekorativnih predmeta u bijelo-plavim bojama te ljetne prugaste motive, od dekoracija za stol, poput tanjura, keramičkih zdjela i pribora za jelo, raznobojnih čaša do dekorativnih jastučića, lagana posteljina s motivima ljeta, raznih prostirki, zastora i tepiha.

Foto: Lesnina

Duh Mediterana i ljetnih večeri nezamisliv je bez dekorativnih mirisnih svijeća i svijećnjaka, koji će ugodnu i opuštenu atmosferu nagraditi  dozom romantike.

Foto: Lesnina

Bez obzira na dekoraciju ili igru boja, oblika i materijala, dozvolite vašoj mašti slobodu i uživajte u svojoj ljetnoj oazi mira i opuštanja.

1/11

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije