VRIJEME JE ZA OPUŠTANJE

Ako još niste pronašli idealnu ležaljku za sebe...

ležaljke za vrt
Foto: Thinkstock
21.07.2015.
u 16:48

Iz domaćih trgovina nudimo vam nekoliko ležaljki različitih cijena i dizajna

Prva asocijacija na spomen ležaljki jesu ljeto, sunce i – izležavanje. U vrijeme velikih vrućina i visokih temperatura ležaljka smještena u hladovinu je, nakon osvježenja u moru, najveći adut.

Da bismo se opustili, dovoljan nam je tek stolac, ali ležaljka je ipak bolji izbor, zar ne? U njoj će se tijelo bolje opustiti i odmoriti, a nudi i mogućnost drijemanja. Nudimo vam nekoliko komada iz naših trgovina po sniženim cijenama – vjerujemo da ćete pronaći idealan primjerak za sebe.

Foto: Promo fotografije
Toledo ležaljka prije svega je namijenjena onima koji vole prirodno drvo i materijale. Dodatni plus je što je sklopiva i lagana za transport tako da ju možete ponijeti sa sobom na ljetovanje, izlet... (Emmezeta, 269,99 kn)

Foto: Promo fotografije
Ležaljka Siesta posjeduje metalnu konstrukciju, koja joj osigurava stabilnost, a presvučena je tekstilenom, materijalom koji se koristi u izradi vrtnog namještaja, karakterističnom zbog svoje vodootpornosti i jednostavnog održavanja ... (Harvey Norman, 159 kn)

Foto: Promo fotografije
Viseća fotelja Relax, odnosno ležaljka od tekstila, maksimalne nosivosti 120 kg lako se montira na strop odnosno deblje drvo ili prečku. I svakako nije samo za mlađu populaciju... u njoj će doista uživati sve generacije te se oduševiti njezinom udobnošću. (Lesnina, 248,90 kn)

Foto: Promo fotografije
Elegantna Ikeina crno-bijela ležaljka Nipprig od ratana za ljubitelje je klasike i ručno rađenog namještaja. Krasi je zaobljeni oblik i detaljni uzorci. (Ikea, 699 kn)

Foto: Promo fotografije
Ležaljka Alfa, izrađena od polipropilena, fleksibilna je - naslon joj se može regulirati u četiri pozicije. Na prednjim nogama postoje mali kotačići radi lakšeg pomicanja ležaljke (Mebo, 1116,84 kn)

>>Inspirirajte se: zavirili smo na najšarmantniji balkončić u Zagrebu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije