sjajna atmosfera

I LED rasvjetom je moguće stvoriti ambijentalnu atmosferu, evo 4 sjajna primjera

IKEA
03.09.2021.
u 10:15

Postoji nešto posebno u osvjetljavanju prostora izvan doma tijekom noći. U vrtu, na balkonu ili jednostavno pokraj prozora – ova rasvjeta odlično odgovara na svakom mjestu

Znamo da su LED žarulje male, dugotrajne i energetski učinkovite. No kada je riječ o ugođaju, na LED rasvjetu često se, nepravedno, baca sjena (mala igra riječi) da nije u stanju stvoriti ugodnu i toplu atmosferu. Vrijeme je da ovaj mit ode u povijest. Ovo su neki od savjeta iz IKEA-e koji će pomoći u implementaciji LED rasvjete u dom na funcionalan, ali i ambijentalan način.

Foto: IKEA

LED trake usmjerene prema dolje dodaju pravu količinu umirujuće svjetlosti i pružaju sjaj koji će stvoriti ugodnu ambijentalnu atmosferu.

Foto: IKEA

Postavljanjem većeg broja lampi zaista ćete osvijetliti sobu na više načina. Grupiranje je jednostavan način postizanja ukrasnog efekta, naročito ako se svjetlost i oblici na neki način povezuju (ovdje je riječ o žutoj svjetlosti, sivom staklu i zaobljenim linijama).

Foto: IKEA

Postoji nešto posebno u osvjetljavanju prostora izvan doma tijekom noći. U vrtu, na balkonu ili jednostavno pokraj prozora – ova rasvjeta odlično odgovara na svakom mjestu.

Foto: IKEA

Pronalaženje novih načina postizanja željenog ugođaja uvijek je dobro, no ponekad jednostavno želite ono što već poznajete: lučice, svijeće i petrolejske lampe. Budući da su sve one dostupne u LED verzijama, možete dobiti ono najbolje od oba svijeta: prekrasan plamen o kojem se ne morate brinuti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije