INOVATIVNO I PRAKTIČNO

2U1: roštilj i stol za ručavanje na jednom mjestu

roštilj jag
Foto: Promo fotografija
1/16
29.08.2018.
u 08:30

Amerikanci i Hunter Rice i Eshan Kejiriwal kreirali su JAG roštilj koji se nalazi u sredini velikog drvenog stola i omogućuje gostima da sami stavljaju na rešetke ono što žele jesti

Formula savršenog provedenog slobodnog dana za mnoge je upravo druženje na terasi ili u vrtu u krugu prijatelja uz roštilj. Uživanje u mesu, ribu i povrću sa žara neizostavan je dio svake proljetne i ljetne zabave na koju idemo ili je sami priređujemo.

No kako intenzitet druženja i komunikacije počesto pati zbog činjenice da je roštilj i osoba koja je zadužena za roštiljanje udaljeni od stola za kojim su obitelj i gosti, Amerikanci Hunter Rice i Eshan Kejiriwal dosjetili su se originalnom proizvodu.

Foto: Promo fotografija

Spojili su naime roštilj sa stolom za sjedenje te napravili izvrstan i inovativan dizajnerski 2u1. Stol JAG je iznimno praktičan i funkcionalan te je njegov sistem razrađen do najsitnijih detalja. Izgled mu ne pati zbog te praktične strane jer je vrlo lijepo dizajniran.

Foto: Promo fotografija

Dodatna vrijednost ovog roštilja jest što je kružnog oblika, a kako se nalazi u središtu stola, tako svi oni koji sjede za njim mogu sami za sebe roštiljati hranu koju žele. Tako se pripremajući ukusno meso, povrće ili ribu sa žara po svome odabiru usput družite s ekipom.

Foto: Promo fotografija

Nakon roštilja, središnje mjesto stola postaje ugodan kamin sa žeravicom koji pruža romantičan i topao ugođaj. Nakon korištenja, roštilj se vrlo jednostavno čisti i održava, jer se metalni dio može odvojiti od stola, te postoje i mali otvor kroz koji možete pokupiti pepeo.

Cijena roštilja kreće od 1500 dolara i raste s obzirom na njegovu veličinu.

>>Devet neodoljivih detalja za boravak na otvorenom

Ključne riječi

Komentara 1

ŠO
Šokac1
19:02 09.06.2016.

Prestanite nasilno uništvati hrvatski jezik izrazima koji su mu strani ! Kakvo "ručavanje" u naslovu ? Od kuda je autor I.Ć. i zašto lektori VL-a toleriraju srbizme u novinama ? Ako on već ne zna rabiti hrvatske riječi, lektori tekst apsolutno moraju pročistiti od tuđica. Sramota !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije