vrijeme darivanja

Genijalni darovi koji ujedno i oplemenjuju dom, ma ne može bolje!

H&M Home
08.12.2020.
u 07:00

Elegantni i profinjeni detalji od prirodnih materijala odlično će se uklopiti u interijer, a svi ovi komadi koje predlažemo mogu poslužiti i kao odličan dar za najmilije

Sitnice za najmilije uvijek na božićno jutro izmame osmijehe na lice. Vjerojatno ste u potrazi za savršenim darovima za najmilje, međutim, zašto ove godine ne biste nagradili i svoj dom lijepim i zanimljivim detaljima koji će se i sezonski uklopiti u blagdanski duh, ali i tijekom cijele godine vaš dom dići na viši nivo?

Foto: H&M Home

Elegantni i profinjeni detalji od prirodnih materijala odlično će se uklopiti u interijer, a svi ovi komadi koje predlažemo mogu poslužiti i kao odličan dar za najmilije.

Foto: H&M Home

Kvalitetna posteljina, fine mirsine svijeće, mekani ručnici od najfinijeg pamuka, topli i meki ogrtači, plišanci koji su ujedno i skulpture, detalji za kupaonicu, ukrasni jastučići, elegnatni okviri za slike, svijećnjaci...

Foto: H&M Home

Izbor je zaista velik, a cijene u blagdnskoj kolekciji H&M Home kreću se od 5 eura naviše.

Foto: H&M Home

Foto: H&M Home

Foto: H&M Home

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije