Izbor je važan

Dobro se informirajte prije odabira sustava za ispiranje

geberit sustavi za ispiranje
Foto: Geberit
1/7
16.06.2016.
u 12:25

Proizvodi robne marke Geberit odlikuju se inovativnim funkcijama, visokokvalitetnim rješenjima i širokim izborom dizajna, ali i pouzdanošću i dugotrajnošću

Mnogi ljudi nakon izgradnje ili adaptacije vlastitog doma shvate da su nešto trebali učiniti drugačije, no tada se javlja problem jer je često prekasno za naknadne promjene ili je naprosto preskupo.

Ovakva se situacija osobito odnosi na kupaonicu, zbog čega je važno odabrati odgovarajući sistem za ispiranje te tražiti stručni savjet vodoinstalatera. Ovo je jedini način da korisnici dobiju odgovarajuće rješenje za svoje specifične potrebe.

Foto: Geberit
Odaberite oblik i boju tipke za aktiviranje koja se savršeno uklapa u vašu kupaonicu

Ništa ne prepuštajte slučaju

Korisnici koji žele adaptirati svoju kupaonicu veliku pažnju posvećuju odabiru određenih proizvoda, poput slavine umivaonika. Međutim, većina korisnika nije svjesna širokog raspona mogućnosti kada su u pitanju sustavi za ispiranje. Budući da se takvi proizvodi koriste svaki dan, zaista se isplati odvojiti vrijeme za odabir zadovoljavajućeg rješenja.

Geberit nudi inovativne funkcije, visokokvalitetna rješenja i širok izbor dizajna, od kojih korisnici mogu izabrati odgovarajuće rješenje za svoje specifične potrebe. Geberit proizvodi također ostavljaju odličan dojam svojom visokom razinom pouzdanosti i dugotrajnosti. Rezultat je to, između ostaloga, 50 godina iskustva s ugradbenim vodokotlićima te zajamčenih 25 godina dostupnosti rezervnih dijelova.

Foto: Geberit
Kako bi se pravilno informirali o različitim funkcijama i estetskim rješenjima, korisnici bi trebali inzistirati na savjetovanju te iskoristiti slobodu odabira najboljeg rješenja za svoje potrebe

Nove dodatne funkcije

Pored osnovne funkcije ispiranja WC školjke Geberit vodokotlići nude i dodatne funkcije: odvod neugodnih mirisa direktno iz WC školjke (Geberit DuoFresh), beskontaktno ispiranje – senzorske tipke za aktiviranje, okvir za ubacivanje kocki za dezinfekciju i veliki izbor dizajnerskih tipki za aktiviranje.

Kako bi se pravilno informirali o različitim funkcijama i estetskim rješenjima, korisnici bi trebali inzistirati na savjetovanju te iskoristiti slobodu odabira najboljeg rješenja za svoje potrebe. O sustavima za ispiranje te raznolikim dizajnerskim rješenjima, materijalima i funkcijama moguće je saznati više i u Geberit digitalnom izložbenom salonu: geberit.hr/salon

Foto: Geberit
Geberit osigurava nenametljive, pouzdane funkcije i trajnost, a sve to skriveno u zidu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije