Sushi ekspozitura

Franko's street bar nova je nezaobilazna adresa za sve ljubitelje vrhunskog sushija

Foto: Bojan Zibar
1/5
10.12.2019.
u 10:20

Nakon što su u svega par mjeseci zaslužili status najbolje pizze u gradu, Franko's brand odlučio je proširiti svoje poslovanje. Otvoren je street bar u strogom centru Zagreba gdje ćete pronaći bogatu ponudu autohtonih japanskih jela

U modernom prostoru u centru grada, nekada omiljenom kafiću Corner, otvorio se Franko’s Street, sushi ekspozitura branda Franko’s. Nova lokacija nalazi se u strogom centru grada na Europskom trgu, radi čega će ljubitelji Franko's okusa i filozofije, od sada moći uživati u novim jelima na novoj lokaciji koja je baš „handy“ i mnogima na dohvat ruke.

Za novi menu zaslužna su prestižna imena hrvatske gastronomije, chef konzultant Vid Nikolić i chef Goran Kunce, koji je povodom projekta došao iz lošinjskog Matsunokija, jednog od dva najbolja hrvatska japanska restorana.

Na novom meniju nalazi se bogata ponuda autohtonih japanskih jela. Za one nostalgične ljubitelje ugodne atmosfere nekadašnjeg kafića „Corner“ dobra je vijest što će Franko’s Street ujutro i dalje raditi kao kafić, s novom posebnom ponudom sendviča za doručak, dok će bar petkom i subotom biti otvoren do dva ujutro, obogaćen ozbiljnom barskom ponudom visokokvalitetnih vina, pjenušaca, šampanjaca te iznimnom koktelskom kartom. Rezervacije će biti moguće u restoranu te za nastavak ugodnog druženja u samom u baru.

Isprobavanje novih delicija drugih, internacionalnih kuhinja, jedna je od najuzbudljivijih stvari u životu gastro entuzijasta, a ovo je i dokaz da se Zagreb itekako probudio po tom pitanju

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije