inspiracija

„Forårsfornemmelser ” ili kako na danski i održiviji način prizvati proljeće u svoj dom

JYSK
23.04.2024.
u 06:00

mješavina dobro poznatih favorita i novih proizvoda u ovoj je kolekciji kombinirana s ugodnim i svježim bojama koje ujedno smiruju, ali i nagovještaju uzbuđenja koja vežemo uz topliji dio godine

Iako je nakratko zahladilo, proljeće je već pokazalo svoje ugodnije lice. Tome svjedoče ne samo temperature koje su do prije nekoliko dana dosezale neuobičajeno visoke razine, već i nova JYSK-ova Nordic Mood kolekcija. Mješavina dobro poznatih favorita i novih proizvoda u ovoj je kolekciji kombinirana s ugodnim i svježim bojama koje ujedno smiruju, ali i nagovještaju uzbuđenja koja vežemo uz topliji dio godine. Veliku ulogu u ovoj kolekciji imaju prirodni materijali i reciklirani detalji. Skladnim kontrastima, po kojima je ova kolekcija karakteristična, možete kreirati životno okruženje koje će vas oraspoložiti. Dopustite si da vas šarmira nova kolekcija Nordic Mood i unesite proljetne osjećaje, ili „forårsfornemmelser”, kako kažu u Danskoj, izravno u svoj dom.

Foto: JYSK

Proljeće povezujemo s pozitivnim pojavama, poput cvrkuta ptica ili zelenih grana punih pupoljaka. Kako biste sličnu atmosferu postigli u svome domu, izvrstan je izbor kombinacija biljaka s košarom koje unose elemente prirode u vaš interijer. Posebno su zanimljive tegle napravljene od potpuno prirodnog materijala - morske trave, a zahvaljujući ručki, možete ih i objesiti.

   

Foto: JYSK

Cvijeće je odličan način da svome domu dodate proljetnu svježinu. Kada se prezentira u dobro odabranoj i atraktivnoj vazi, cvijeće izgleda još impresivnije. Vaze mogu biti dobar alat i saveznik kako bi prirodnim komponentama u vašem životnom prostoru definirali raspoloženje i stil. U elegantnoj, ali jednostavnoj kaki boji, staklene ili od bijele kamenine, vaze su poput pozornice za svaki buket. U Nordic Mood kolekciji posebno se ističu vaze originalnih, organskih oblika, s više otvora u koje se cvijeće može kombinirati po grupama.

Foto: JYSK

Osim buđenja prirode, proljeće nas asocira i na druženje s prijateljima i obitelji, a najljepše je kad se svi okupe oko dekoriranog stola, uz ukusne zalogajčiće. Svoj izričaj u postavljanju stola možete jednostavno „začiniti” ako ga upotpunite svijećnjacima od stakla ili ukrasnim pladnjem od drveta manga za serviranje hrane.

Foto: JYSK

Iako temperature rastu, još uvijek, ponekad, može biti prohladno. Stoga i u proljeće obvezno osigurajte nekoliko lijepih jastuka i deka. Koncept kolekcije Nordic Mood posebno se odražava u novim proizvodima prirodnih boja i materijala od 100 % pamuka. Ove sezone izvrsno se uklapaju ukrasni jastuci na prugice kao i plavi tonovi 100 % reciklirane deke s uzorkom loze.

Foto: JYSK

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije