LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri Dom iz snova

Fantastičan dom u kojem je vrhunski dizajn na prvom mjestu

Iako se njezin potpis vidi u svakom kutku ovog doma, nije željela pretjerivati s bojama jer, kako kaže, u prvom planu treba biti dizajn i linije namještaja, a tek onda boje i uzorci
18. travnja 2022. u 07:00 0 komentara 4242 prikaza
Foto: BoConcept

Odlično uređen dom u koji vas danas vodimo za sebe i svoju obitelj uredila je dizajnerica interijera koja je prilikom uređenja željela stvoriti odličan prostor u kojem će se obitelj, ali i brojni gosti, očekati sjajno.

 | Autor : BoConcept Foto: BoConcept

- Moj stil je poprilično eklektičan i stvarno ga ne mogu imenovati. Volim slagati različita razdoblja i spominjati više kultura. Na primjer, imamo belgijsko ogledalo iz 18. stoljeća, neke suvremene artikle iz BoConcepta, mnoge štedljive predmete poput dvije kožne DUX/Bruno Mathsson Karin ležaljke i tako dalje - objasnila je.

 | Autor : BoConcept Foto: BoConcept

Volim pravi dizajn proizvoda i namještaja, posebno danske suvremene predmete i predmete iz sredine stoljeća. Nikad ne znam što će me dalje inspirirati, pa se može reći da je moj stil u stalnoj promjeni. Nikad ništa nije konačno - kaže vlasnica.

 | Autor : BoConcept Foto: BoConcept

Iako se njezin potpis vidi u svakom kutku ovog doma, nije željela pretjerivati s bojama jer, kako kaže, u prvom planu treba biti dizajn i linije namještaja, a tek onda boje i uzorci i baš iz tog razloga te kombinacije koristila je za izbor detalja.

u drugom planu Proljeće može biti jako opasno za sobno bilje, napravite ove ključne poteze zatvoreni balkon Lođa koju su vlasnici uredili s malim budžetom izgleda fantastično savjet stručnjaka Ako imate mali balkon ili vrt ove biljke uvjerljivo su najbolji izbor

 

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.