sjajan spoj

Fantastičan dom u kojem je vrhunski dizajn na prvom mjestu

BoConcept
18.04.2022.
u 07:00

Iako se njezin potpis vidi u svakom kutku ovog doma, nije željela pretjerivati s bojama jer, kako kaže, u prvom planu treba biti dizajn i linije namještaja, a tek onda boje i uzorci

Odlično uređen dom u koji vas danas vodimo za sebe i svoju obitelj uredila je dizajnerica interijera koja je prilikom uređenja željela stvoriti odličan prostor u kojem će se obitelj, ali i brojni gosti, očekati sjajno.

Foto: BoConcept

- Moj stil je poprilično eklektičan i stvarno ga ne mogu imenovati. Volim slagati različita razdoblja i spominjati više kultura. Na primjer, imamo belgijsko ogledalo iz 18. stoljeća, neke suvremene artikle iz BoConcepta, mnoge štedljive predmete poput dvije kožne DUX/Bruno Mathsson Karin ležaljke i tako dalje - objasnila je.

Foto: BoConcept

Volim pravi dizajn proizvoda i namještaja, posebno danske suvremene predmete i predmete iz sredine stoljeća. Nikad ne znam što će me dalje inspirirati, pa se može reći da je moj stil u stalnoj promjeni. Nikad ništa nije konačno - kaže vlasnica.

Foto: BoConcept

Iako se njezin potpis vidi u svakom kutku ovog doma, nije željela pretjerivati s bojama jer, kako kaže, u prvom planu treba biti dizajn i linije namještaja, a tek onda boje i uzorci i baš iz tog razloga te kombinacije koristila je za izbor detalja.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije