Ukorak s trenovima

Evo zašto je dobra ideja posjetiti ovogodišnji InDizajn festival modernog doma

Tomislav Miletic/PIXSELL
10.09.2018.
u 08:27

Tako će ove godine biti više od 80 izlagača, ali posebno mi je drago što predstavljamo i mlade produkt dizajnere i kreativce koji imaju fenomenalne proizvode - kaže organizatorica Mirjana Mikulec

Kako urediti dom po najnovijim trendovima, koji su najveći noviteti u dizajnu interijera te kako s malo novca urediti savršen prostor posjetitelji će moći doznati već 13. rujna kada počinje 3. InDizajn – festival modernog doma u Areni Zagreb. Tim povodom razgovarali smo s dizajnericom interijera i organizatoricom sajma Mirjanom Mikulec.

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL/Marin Tironi/PIXSELL

Što nas očekuje na 3. InDIzajnu?

Sretna sam što je sajam svake godine sve veći po broju izlagača i što na sajmu možemo predstaviti najnovije trendove u interijerima. Tako će ove godine biti više od 80 izlagača, ali posebno mi je drago što predstavljamo i mlade produkt dizajnere i kreativce koji imaju fenomenalne proizvode.

Koji su najnoviji trendovi kada je u pitanju uređenje interijera?

Od materijala je mramor dominantan u svim segmentima i kombinacijama. Odlično funkcionira u kupaonicama, kao radna ploča u kuhinji ili kao ploha za stoliće u dnevnom boravku. Na tržištu su se pojavila i brojna inovativna rješenja za zidne i podne obloge kao i rasvjetna tijela kojima je teško odoljeti, a jedna takva lampa u prostoru čini razliku. Mislim da ćemo svim ljubiteljima dizajna ispuniti očekivanja na sajmu brojnim zanimljivim rješenjima.

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL/Marin Tironi/PIXSELL

Kako s malim budžetom napraviti makeover stana?

Imamo sreće što je trenutačno u modi miks svih stilova i materijala, tako da ono što već imate u svom prostoru s nekoliko novih elemenata i detalja možete osvježiti i modernizirati. Ponekad je dovoljno na komodi ili frontama kuhinje promijeniti ručkice ili zamijeniti rasvjetna tijela u prostoru te se poigrati samostojećim lampama koje daju prostoru drukčiju dimenziju. A najveću i najbolju promjenu doživjet ćete samim razmještajem elemenata u prostoru i dodavanjem zanimljivih tapeta i štukatura ako ih volite.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije