LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri

Ovo je najbolje organiziran prostor koji smo vidjeli. U 47 kvadrata stalo je - sve!

Cijeli je stan uređen u neutralnim tonovima, ima mnogo detalja u crno-bijelim prugama, a posebnim ga čine detalji poput antiknog zrcala
15. ožujka 2020. u 07:00 2 komentara 37176 prikaza
skandinavski stan
Foto: Decoholic
Pogledajte galeriju 1/18

Uređenje manjih interijera, a da pri tom ispadnu funkcionalni, lijepi, jednostavni i elegantni, izazov je svakom dizajneru. Kako su sve te stavke izvedive dokazuje i ovaj divan stan uređen u skandinavskom stilu.

Dizajner je za ovih 47 kvadrata izabrao smirujuće tonove bijele, sive i crne te sve oplemenio drvetom i ciglom kako bi prostor dobio na toplini. Stan se sastoji od malog ulaznog prostora, dnevne sobe, kuhinje, blagovaonice koje čine polu-openspace prostor te jako malene spavaće sobe i još manjeg walk-in ormara.

skandinavski stan | Autor : Decoholic Foto: Decoholic

Dnevnu sobu krasi puno prirodne svjetlosti koja dolazi kroz dva velika prozora, vlasniku važne fotografije i plakati uokvireni na zidu, obješena gitara te naravno - neizostavna biljka. Sofa je malih dimenzija kako prostor ne bi bio zakrčen, a uostalom koristi ga par kojem ni ne treba puno više.

skandinavski stan | Autor : Decoholic Foto: Decoholic

Spavaća je soba od dnevnog dijela odvojena pregradnim zidom od knaufa u kojem su probijeni prozori kako bi i tamo doprla dnevna svjetlost. Prostor je toliko malen da stane tek krevet u njega i fotelja za čitanje, ali zahvaljujući ovom rješenju ne izgleda nimalo klaustrofobično.

skandinavski stan | Autor : Decoholic Foto: Decoholic

I kupaonica je isto skučena, ali manjim sanitarijama u nju je stalo sve potrebno.

skandinavski stan | Autor : Decoholic Foto: Decoholic

Cijeli je stan uređen u neutralnim tonovima, ima mnogo detalja u crno-bijelim prugama, a posebnim ga čine, primjerice, antikno zrcalo na samom ulazu, sačuvani mramorni stupovi, tepisi...

skandinavski stan | Autor : Decoholic Foto: Decoholic

velika promjena Želite brzi proljetni make over u domu? Možete prestati tražiti, pronašli smo najljepše detalje! Novi marof Kuća puna dobrih vibracija, genijalan je "uradi sam" projekt mladog para Svijet interijera Crna boja može odlično izgledati i u kuhinji!
  • ja-kan:

    Ne sviđa mi se, djeluje previše sterilno pa i bezlično. Ne znam samo kako s onog kauča gledati TV.

  • alien1971:

    S ovakvim pogledom kroz prozor brzo bih odselio...