u family mallu

Enza home proširio je svoje poslovanje, otvoren je - Yatas bedding store

21.10.2024.
u 14:31

U novom showroomu pronaći ćete preko 25 izloženih kreveta svih dizajnerskih pravaca, dimenzija, tkanina i tehničkih specifikacija, najveću ponudu najkvalitetnijih madraca na tržištu s nagrađivanim inovtivnim tehnologijama, pomoćne krevete i sofe, veliku paletu vrhunskih prekrivača i jastuka te premium tekstil

Nakon iznimno uspješne tri godine poslovanja na domaćem tržištu, flagship storea i design store, koji nudi isključivo najbolje od talijanskog dizajna, konceptni brend namještaja, Enza home proširio je svoje poslovanje i otvorio svoju prvu Yatas bedding trgovinu! Na 500 metara kvadratnih, samo vrta do flagship storea, u Family Mallu u Zagrebu, od sada možete pronaći baš sve za najljepše snove - jedinstveno iskustvo spavanja o kojem smo svi do sada samo sanjali!

U novom showroomu pronaći ćete preko 25 izloženih kreveta svih dizajnerskih pravaca, dimenzija, tkanina i tehničkih specifikacija, najveću ponudu najkvalitetnijih madraca na tržištu s nagrađivanim inovtivnim tehnologijama, pomoćne krevete i sofe, veliku paletu vrhunskih prekrivača i jastuka te premium tekstil za vaše spavaće sobe i domove!

Dodatno, u ponudi se nalazi i bogat asortiman za naše najmlađe, Yatas baby te za naše najbolje prijatelje, kućne ljubimce, Yatas PET! 

Povodom otvaranja i trećeg rođendana Enze home baš svi proizvodi dostupni su do kraja mjeseca u akciji 1+1 gratis! Uz kupnju jednog proizvoda, drugi, povoljniji dobivate na poklon! Spavanje više nije luksuz, jer u Yatas beddingu luksuz nikad nije bio dostupniji!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije