MOĆNI SAVEZNICI

Kuhinjski pomagači bez kojih je teško zamisliti bilo koje kućanstvo

mikser mondo
Foto: Thinkstock
17.09.2015.
u 10:32

Iskoriste Mondovi specijalni popust na električne miksere i nabavite aparat po svojoj mjeri

Električni mikseri su danas neizostavan element svake kuhinje – bez njih mnoge domaćice ne bi znale kako ispeći kolač, napraviti kremu, umutiti šlag... Od tridesetih godina prošlog stoljeća, kada je izumljen, mikser je postao kućansko pomagalo br. 1.

Ručni mikser odnosno pjenjača od tada je postala muzejski primjerak koji eventualno koristimo da bismo nešto lagano pjenasto umutili. Ali, nijedna mješalica ne može tako brzo i uspješno umutiti neku smjesu kao električni mikser. To ga čini kuhinjskim pomagalom bez premca. Stoga ne treba čuditi što ga mnogi nose i na godišnji odmor. Naročito se to odnosi na novu generaciju miksera, tzv. blendere koji često imaju i mješalice koje imaju ulogu klasičnog električnog miksera.

Moderni električni mikseri svaki su dan tehnološki i estetski sve savršeniji – imaju veću snagu i više brzina a tiši zvuk, ergonomskog su dizajna, lakši su pa su jednostavniji za rukovanje, imaju rotirajuću posudu i samostalno miješaju, te dobivaju sve više funkcija – sjeckaju voće i povrće, melju meso, orašaste plodove, drobe led...

Naši prijedlozi, koje smo izdvojili za vas mogu se kupiti u online trgovini Mondo.hr – i to ne samo registrirani korisnici nego i gosti korisnici te preko besplatne telefonske linije 0800 4468.

Foto: Mondo.hr
Kuhinjski robot Sencor ima zdjelu od nehrđajućeg čelika zapremine 4 litre. Idealan je za pripremu velike količine tijesta, vrhnja, šlaga... (699,99 kn)

Foto: Mondo.hr
Boschov ručni mikser sa pet postavki brzine i soft touch premazom protiv klizanja za jednostavno rukovanje (289,99 kn)

Foto: Mondo.hr
Multifunkcionalni i elegantni štapni mikser koji između ostaloga ima i metlice za izradu tijesta, šlaga, krema, pjenastih deserata...(599,99 kn)

Foto: Mondo.hr
Praktičan svestrani aparat s velikom posudom za miješanje i pogonom MuliMotin Drive koji izmiješa sastojke do savršenstva (949,99 kn)

Foto: Mondo.hr
Kuhinjski šef marke Elit snage 800 W i odvojivim poklopcem koji ima otvor za umetanje namirnica (799,99 kn)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije