NOVO NA POLICAMA

Elegantni i decentni ručnici s potpisom Mirjane Mikulec

mirjana mikulec ručnici
Foto: Ivana Niskota i Darko Mihalić
1/7
27.06.2016.
u 10:33

Nakon linije mirisnih svijeća, naša poznata dizajnerica interijera izbacila je i kolekciju prekrasnih ručnika za kupaonicu i plažu

Mirjana Mikulec, koja se nametnula kao dizajnerica interijera, ne prestaje širiti svoje poslovno carstvo. Uz popularnu TV emisiju InDizajn koju godinama pratimo na malim ekranima uspjela je osmisliti i liniju mirisnih svijeća za dom, koje su polučile velik uspjeh na tržištu.

No, svijeće nisu bile kraj njezine produkt dizajnerske karijere. Najnovije iznenađenje iz Mirjanine male tvornice ideja jest linija ručnika za dom, ali i za plažu. 
Ručno izrađeni, od najfinijih prirodnih materijala poput organskog pamuka i bambusa, ručnici s potpisom Mirjane Mikulec zadovoljit će sve ukuse.

Foto: Ivana Niskota i Darko Mihalić

Odmak od uobičajene ponude ručnika

– Željela sam se odmaknuti od uobičajenih, pomalo dosadnih ručnika kakve najčešće viđamo u kupaonicama i pokazati da i oni mogu biti detalj koji će vizualno oplemeniti prostor – objašnjava dizajnerica dodajući:– Pazila sam da budu dovoljno neutralni kako bi odgovarali svim stilovima i ukusima, ali i elegantnog izgleda. Tako je zapravo nastala cijela linija ručnika s mojim potpisom i nadam se da će se svidjeti mnogima – zaključila je Mirjana koja ima u planu širiti ponudu proizvoda sa svojim potpisom.

Dizajnerska linija Mirjane Mikulec nudi ručnike različitih dimenzija, boja i uzoraka. Uz one kupaonske, u ponudi su i ručnici za plažu koje krase pomponi i popularni geometrijski motivi.Cijelu kolekciju ručnika možete pronaći na prodajnim mjestima Perfecte Dreams.

Foto: Ivana Niskota i Darko Mihalić

Najbrži makeover kupaonice

Želite li ovog ljeta biti zvijezda plaže, to ćete bez sumnje biti s nekim od ručnika iz ove kolekcije. Naš favorit ručnik je s resama koji spaja tradiciju i moderan dizajn na najbolji mogući način. Nije loše spomenuti i da se pri izradi jako pazilo na kvalitetu ručnika tako da možete biti sigurni da ćete ih koristiti više od jedne sezone. Osim kvalitetom i dizajnom, bez sumnje će vas oduševiti mekoćom.

Oni se odluče za liniju kupaonskih ručnika, mogu birati između različitih dimenzija i dezena, u skladu sa svojim stilom, a uz ove ručnike dobit ćete brz i relativno povoljan makeover najintimnije prostorije u domu.

Foto: Ivana Niskota i Darko Mihalić

>>Kolekcija namještaja STUFF: hrvatski dizajn za svjetsko tržište

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije